Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dudushun

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában úgy tűnik, hogy csak gyorshírekre telik.Tegnap este két újdonság is bekerült a játékba: Bikát és gránátalmát is lehet vásárolni. A bolt újdonságait töltődés közben szoktuk reklámozni, de most ez elmaradt. Az ok nagyon prózai: az elkészült reklámgrafikában…..
dudushun 2010.10.30 09:32:33
@acka: ne izgulj a kiwidet nelli33 tehénkéje lelegeli.... :)
A tegnapi siralmas működés után ma reggel elkezdtük másolni a cuccokat az új szerverekre. (Nyilván nem a tegnapi nap volt az ok, csak most érett be a döntésünk.) A költözést elméletileg észre sem veszitek, a fontosabb dolgok már az új szerverekről mennek...
dudushun 2010.10.30 09:28:58
@Szindy: sehogy szerintem. A tapasztalatom azt mutatja, hogy sem a hibaüzikre, sem az itt elhelyezett reklamációkra nem reagálnak a fejlesztők. A dolog ezért igazán durva, mert nem csak azok a tallérok tűnnek el, amiket a rendszer ad, hanem az is, amiért fizettél. Kb. mint amikor a boltban megveszed a kenyeret, majd a pék beoson és visszaveszi...
Tanyavilág Javítás hegyek, GYIK 2010.09.24 17:38:00
Ezen a héten inkább a háttérben folyt a munka. Még blogot írni sem volt időnk. A hibajavítások mellett egy nagyobb fejlesztésbe is belefogott a csapat fele, amit a héten akartunk kitolni, de már csak jövő hét lesz belőle. Az elmúlt néhány napban naponta több, mint 250 levél és…..
Most örömöt okozunk azoknak, akinkek nem jelentek meg az új küldetések, azaz csak egy lakat, vagy sarló látszódott. Az új küldetések között az eddigikhez méltó módon aljas és kiborító feladatokat találhattok. Sokan jeleztétek, hogy a dézsmálós és a locsolós küldetések…..
dudushun 2010.10.26 07:41:46
@Zsu613: azt a linket másold be amin rajta van a userID-d, mert aki ezt bemásolja, azt a saját kezdőlapjára vezeti
Pl.: iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=108367&clearsession=true
dudushun 2010.10.25 21:37:54
@HunVicus: félreértesz! nem a küldetésekkel van a bajom, hanem azzal, hogy ha megcsinálom nem írja jóvá, amit kellene, ráadásul eltűnik a pénzem a semmiért.
Tanyavilág Heti újdonságok 2010.10.16 08:27:00
Az elmúlt két hétben olyan sok fejlesztést kellett visszatartani, hogy a héten igazi újdonságzápor volt. Nézzük sorban, hogy mi minden került a játékba. Gémeskút Erről már volt hír tegnap, de azért összefoglalnám. A gémeskútat 10 barátod segítségével (vagy tallérból)…..
Mostanában nem kaptunk olyan levelet, hibajeletést, kommentet, facebook-os hozzászólást, amely elég hosszú lett volna és egymagában kitöltött volna egy poszt-ot, úgyhogy most 3 rövid levelet szeretnénk megosztani veletek: Sziasztok! A férjem állandóan lop tőlem a játékban és…..
Afrikatanács kollégának nincs ideje posztot írni, mert teszteli a küldetéseket. Jómagam nem vagyok gyakorlott blogoló, ezért elég tárgyilagos leszek. TP limit Sok levelet kaptunk a témában és voltak olyan játékosok, akik a TP limit szabály számunkra eddig ismeretlen…..
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..