Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thegabcsi

0 bejegyzést írt és 267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    "Kapusunk az ellenkező irányba tett nyilatkozatot." (Orbán Viktor Gulácsi Péterről)   Orbán Viktor ma utasította Marco Rossi szövetségi kapitányt és Szalai Ádámot a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, hogy Gulácsi nyilatkozata miatt tegyen bizonyos lépéseket, nem világos, hogy…..
thegabcsi 2021.04.09 15:31:11
@jotunder: Nem vagtak ezt ossze, Petry tenyleg ilyen hulye.
     Lánczi András, Lukács József kádárista ideológus egykori jobbkeze, a következőt találta nyilatkozni a rezsimlapnak.    “a CEU-nak világos politikai hitvallása volt és van, márpedig ha valaki politikailag exponálja magát, akkor politikai eszközökkel fognak vele bánni”.     Tekintsünk el…..
thegabcsi 2021.03.31 20:25:44
@Sheis: 2021ben mar eleg nagy naivitas azt gondolni, hogy:

- az ellenzek valami csoda folytan megnyeri a valasztast.

- orban atadja a hatalmat, ha elvesziti a valasztast.

- pinter, polt, stb elozetesben, bortonben, visszavett lopott vagyon.. hat hogyne. :D

(ez utobbiakat raadasul vsz mar nem is lehetne jogallami keretek kozott kivitelezni)

Az ellenzeknek (meg ugy kb senkinek) fogalmas sincs, hogy milyen valasztasi torvenyek lesznek egy ev mulva, mi fog addig meg torteni. Az biztos, hogy sok minden, amirol meg gozuk sincs.

Eleg nehezen tudom elkepzelni, hogy a 10 evig epitgetett rendszer, az egesz kibaszott orszag legyalulasa es gyarmatositasa utan orban szepen atadja a karmelita kulcsat karacsonynak (jakabnak) es hazamegy az esti gyorssal felcsutra repat ultetni.
Ez a rendszer mar reges regen tul van azon a ponton, hogy ez akar csak teoretikusan felmeruljon.

Sokkal valoszinubb, hogy a ner elso evtizeden vagyunk tul, es kinez meg 2-3.
.  ..
thegabcsi 2021.03.03 22:06:42
@Barkalot: "Szerintem ami a leglényegesebb és Orbán számára a legrosszabb az az, hogy a németek, a német tőke elengedte Orbán kezét és nem védi tovább, Merkel sem falaz már a csútinak.
Vége a dalnak."

Ezt honnan veszed? Pont a minap volt egy cikk valahol (444,Telex,24?), hogy az orban-rezsim jarvanyugyi intezkedesinek a ner oligarchakon kivul a masik nagy nyertese a nemet autoipar volt megint, kurva meglepo modon.
Webber mondjuk tenyleg tett valami megjegyzest, hogy a Mutti szerepe eleg jelentos MO orbanizalasaban, de ez kb semmit nem jelent.
    A deputatio már ötödfél órára megérkezett a cultusministeriumba. Maga a titkos kamarás úr  fogadta őket, aki phlegmatikus ember hírében állt, de most izgatottan szítta az ángol burnótját. A legfontosabb financziális projectum volt a Kötelező Olvasmány, amiből százezer kópiát  rendeltek és egy…..
thegabcsi 2021.02.26 23:35:33
@Tamáspatrik: Nem elegans, nem izleses? Jokairol csak kihuzott hattal, egyenes gerincel ulve, feltartott orral, elegansan egymason keresztbe vetett labbal, halkan de lenduletesen, maxra porgettet patosszal illik beszelni, egyebkent felhaboritoan nem elegans.

Jokait ekeztek a sajat koraban eleg rendesen, az irodalmi munkassagat tulertekeltnek gondolta az akkori irodalmi es muveszvilag egy jelentos resze. Az akkori konzervativ-lberalis-nemzeti rezsim persze nyomta, emiatt is kapott kritikat rendesen a muveszvilagban. Az irodalmi munkassagat en nem tudom megitelni, de rohejes, hogy 120 evvel kesobb nem lehet egy rossz szoval illetni, mert a konzervativ, sznob kozonseg menten agyfaszt kap, holott kapott o hideget meleget az akkori liberalis muveszvilagtol..
thegabcsi 2021.02.28 11:33:05
@aritus: "Ha elolvasod itt a kommenteket, zömében azt találod, hogy ekézik TK-t, pont ugyanazt mondják róla, mint a pártsajtó, pedig itt nem rezsimszolgák és/vagy rezsimhívek kommentelnek."

Igen, ez az ami megdobbent engem is az egesz ugy kirobbanasa ota..

"Nagyon, nagyon szomorú vagyok, de feladtam. Ma Magyarországon a NANE a ciki, nem a családon belüli erőszak. A feminizmus a ciki, nem a rendszerszintű nemi elnyomás.
A 444.hu-n egy darabig volt a feminfó, akkor még lehetett kommentelni, minden poszt alatt tobzódott az indulat és a gúny.
Ez az ország még annál is ócskább, mint elsőre látszik. Ócska, elavult és gonosz."

Sajnos nagyon pontos es igaz megfogalmazas..
Ezen tul meg egyre inkabb ugy tunik, hogy a lakossag nem nertars resze is kezdi benyalni a partallami propagandat, legalabbis bizonyos reszeit.
thegabcsi 2021.03.01 00:44:13
@kemény keleti kommentelő:

Vagom, hogy az ide kommentelok zome finoman szolva se nertars (rolad is, eleg sok kommentedet olvastam az evek alatt, ezt a nicket konnyu volt megjegyezni ;), a fentebb megfogalmazottakat nem is a vincent kozonsegere ertettem kifejezetten.

Nagyon sokszor latom viszont, hogy ellenzeki politikusok, velemenyformalok, atlagemberek a nernek erzekeny kozeleti temakban probalnak erolkodve kozepre helyezkedni es ugy megnyilvanulni, hogy veletlenul se sertsek a ner es nertarsak erzekeny lelket, mert meg a vegen a propaganda celkeresztjebe kerulnek es nepszerutlenek lesznek (a nertarsak koreben foleg). Ami viszont igyis ugyis megtortenik, ha a szart szart eszik is, a ner es nertarsak gyulolni fognak ha ellenzeki vagy/mas a velemenyed, ez ellen nem tehetsz semmit.

Ebben a konkret ugyben is felfedezni veltem a mintat, sokan kiraktak az iranyjelzot, hogy ez mar nekik is sok, a Jokait ne tamadjuk mar igy, meg a vegen feminista orultnek neznek engem is, ettol mar el kell hatarolodni. Amolyan ontudatlan vedekezesbe csusznak at/bele a propaganda hazugsagaival szemben.

Holott senki nem tamadta Jokait nyilvan, amiket Toth Kriszta mondott teljesen relevansak es vedhetoek, abszolut kell ilyesmirol beszelni, nem mindegy, hogy milyen kontextusba helyezi majd a regenyt a tanar (regen meg mindenki tudta hol a helye vagy ugye milyen erdekes, hogy mennyivel masak voltak a nemi szerepek, mint manapsag? stb).
150 ev alatt sokat valtozott a vilag, miert ne lehetne kidobni a kotelezok kozul Jokait akar? (mert a ner hiszterikus rohamot kap, hogy a nemzet irojat bancsak a libsik, ezeknek semmi se szent, oda lesz a haza meg az erkolcs megin)
Jokai irodalmi ertekallosaga is kerdeses, erkolcsi peldamutatasara meg a legjobb, ha megnezzuk a jelenkor magyar tarsadalmat, ugyebar ezt sikerult felepiteni a Jokain felnovo generacioknak..
      Az orbáni vezérdemokrácia esete a Leeds United: Aston Villa meccsel.     A héten kerül a boltokba Körösényi András, Illés Gábor és Gyulai Attila "Az Orbán-rendszer" című könyve. Tavaly áprilisban viszont a Leeds United játszott az Aston Villa-val a Championship League-ben és a hetvenkettedik…..
thegabcsi 2020.12.10 20:58:08
@Grrr: Ez a tortenet mar nem csak Magyarorszagrol szol sztem. Szinte biztos, hogy MO-t es Lengyelorszagot ki kell golyozni ahhoz, hogy elindulhasson ez a tortenet a foderacio de legalabb egy a mostaninal szorosabb egyuttmukodes iranyaba. Egy eroteljes lepes lehetett volna, ha megcsinaljak a 25 allam kozotti kulon egyezmenyt, kihagyva a ket gyokeret. Orbant is egy laza tockossal basztak volna foldhoz a legerosebb jobbegyenese utan. Kurvara kar volt kihagyni.
thegabcsi 2020.12.10 22:08:41
@OoOoOo: Felolem aztan lehet diktaturazni, engem nem zavar, en is szoktam.
Ertem en, hogy a helyzet sokkal bonyolultabb, olvastam en is jo irasokat, elemzeseket amugy modern autokraciakrol, hibridfaszomrol, nagyjabol fel is fogtam a lenyeget, vagyis kulonbseget tudok tenni egy hibridfaszom meg a sztalini szovjetunio kozott.
Szerintem MO a "nem jogallam" kategoriaba tartozik, es ezt kicsit populistakent kommunikalva: hol kezdodik a diktatura? Valahol ott korulbelul, ahol a jogallam megszunik.
Tegyuk fel pl, hogy a kozeljovoben valamiert eszkalalodnak a dolgok Magyarorszagon es sok tizezer duhos ember kimegy az utcara, hogy akkor most Orbant elkergetjuk, a rezsim beszarik es a tomegbe lonek, meghalnak nehanyan, az emberek megijednek, hazamennek, mindenki lenyugszik, par het mulva visszazokkenek a dolgok a regi kerekvagasba, a propaganda hazudik, elmaszatolja az ugyet, a nep meg morgolodva metrozik a munkaba, mint eddig. Akkor diktatura lenne Magyarorszag? Vagy arra a nehany napra csak? Ha feltesszuk, hogy ez benne van a rendszerben (nem vagyok benne biztos, de nem lepodnek meg, hogy erre is kepes a ner), de nem igy mukodik minden nap, mert nincs kikenyszeritve, attol meg egy sotet diktatura, a rendszer felepult, hasznalhato adott esetben.

Feheroroszorszagrol se feltetlen gondoltuk volna nehany eve, hogy tucatjaval fognak nyomtalanul eltunni aktivistak, tuntetok, akik kozul valakit az erdoben talalnak meg felakasztva vagy agyonverve.
(Ezzel most nem azt allitom, hogy a ner Feheroroszorszag szintjen lenne, de voltam ott pl, meg jol is ereztem magam, az elet viselhetonek tunt, az emberek tobbe-kevesbe boldognak, a mindennapokban - amig nem volt gebasz -, ott se sotet diktaturakent mukodott a rezsim addig, amig nem kenyszerult ra)
thegabcsi 2020.12.10 23:19:22
@Dendrobates: Az hogy Orban mindig nyer, csak a mitosz resze. Kurvara nem akkora zseni a faszi, mint amekkorat csinalt belole a sajto, kb minden honapra jut egy jonagy faszsag tole. A nagy nemzetvezeto csaszarunk a koronavirusrol az utolso utani pillanatig kb nem vett tudomast kora tavasszal, nagy nehezen raszanta magat vegul, aztan 24 ora mulva mar a nagy kormanyzo szerepeben feszbukolt ez a zseni, operativ torzsel meg meg tokom tudja mivel.
A nemzetkozi szelsojobb, akivel par eve lepaktalt, es amirol azt hitte, hogy felemelkedik majd mindenhol europa szerte, mind eltuntek, trump bukott, meg a gagyi onkormanyzati valasztasokat se tudta normalisan megnyerni. Az egesz ner sokkal balfaszabb, mint amit az emberek gondolnak rola, lasd borkai ugy, amikor 48 oran keresztul mindenki a kezet tordelte, mert a foni epp nem volt elerheto es senki nincs mar az allampartban, aki egy ilyen ugyet kezeljen. Aztan a foni is elbaltazta.
Orban kb akkora zseni, mint Robert Mugabe volt.
     Narendra Modi és Erdogan cégéres fasiszták, de senki sem tagadhatja, hogy többségi elvű fasiszták. Törökországban a katonai kaszt mindig tényező volt, kormányfőt akasztottak, puccsok sorát hajtották végre, és Erdogan nem a katonai kaszt támogatásával, hanem éppen a kaszt ellenében került…..
   "The kind of populist nationalism that Hitler incarnated has been and continues to be the most deadly of modern plagues."   Amikor John Lukacs meghalt számos lap idézte ezt a mondatot nekrológjában. John Lukacs a populizmus és a nacionalizmus esküdt ellensége volt, talán ezért sem beszélnek…..
thegabcsi 2020.11.07 22:26:28
@jotunder:
Trump nem fasiszta, vsz nem is rasszista (kelet-europabol nezve plane nem, egy atlag magyar ovono rasszistabb), de hogy nem sértette meg az ország alkotmányát, nem próbálkozott átalakítani az amerikai demokráciát, ebben mar nem vagyok annyira biztos. Azert nagyon sokan ereztek/erzik ugy, hogy rezgett a lec a valasztasnal, amikor, mondjuk ki, elkezdet elcsalni, alaasni a demokratikus intezmenyt a "buta szovegel". Ez sokkal tobb buta szovegnel sztem.
       Orbánék kiadták a parancsot, hogy meg kell győzni a magyar lakosságot arról, hogy Amerikában elcsalták a választást. Hihetetlen mennyiségű hülye tombolja most ki magát, ami úgy 1944 óta nem lepi meg a magamfajtát .      Az egyik baromság az, hogy az amerikai választás nem ment át a Benford…..
     Jelentem: aludtam.  Persze egyszer felébredtem és megnéztem mindent (538, NYT, fogadóirodák).  Lujzával szólva, azt írja az újság: " Trump and Biden are now separated by about 164,000 votes, with Trump leading. But the more than 460,000 outstanding mail ballots left to be counted are likely…..
thegabcsi 2020.11.05 18:48:00
@simonpali:
Az Atlanticben mar napokkal ezelott osszefoglaltak egy igen hosszu cikkben, hogy mi varhato, hogy fog reagalni Trump, es a vilag hulyei, es hogy csinal kaoszt, illetve egy banankoztarsasagot az usabol.
Semmi olyat nem irtal le, amit mar napokkal/hetekkel a valasztas elott ne tudtak volna kicsit kompetensebb elemzok. Szorol szora az tortenik, mint amit vartak.
thegabcsi 2020.11.05 21:54:47
@Strawdog:

Ez nagyon pontosan igy lesz, ahogy irtad. Kb jovo nyarig tart ez a latszolagos szabadsag, akkor mar erosen rafordul a ner kampanyra, ott fog origo szintre sullyedni az index, szepen belesimul majd a rendszerbe. Eles szituacioban minden fegyvert maxon porogve hasznalnak majd, nem fogjak hagyni parlagon..

Egyebkent meg kb velemenycikk formajaban se volt egy igazan kemeny, kormanykritikus cikk az atvetel ota az indexen. Csak Bayer es Jeszenszky, akik megerkeztek a fedelzetre, mint "publicistak".
thegabcsi 2020.11.05 22:02:16
@libernyák:
Az eredeti index oncenzuraja az eufemizmusban jott ki, nagyon erolkodtek a partatlansag latszatan, es sok neres disznosagrol kb ugy szamoltak be, mint ha egy atlagos politikai manover lenne, ami barhol megtortenhet, nem pedig egy elbaszott, korrupt, posztszovjet, kelet-europai diktatura sotet, torvenytelen uzelme.
(az amugy nagyon tehetseges Fabian Tamas cikkei tipikus peldak erre sztem)
        Az utolsó két napon a megbízható (B+ vagy jobb) kutatók mérései.        Pennsylvania:    Hét mérés. A legerősebbnek az 1862 likely voter (LV)-s tegnapi Siena College/New York Times Upshot (A+)   ahol Biden 6 százalékkal vezet. Ma a Monmouth University (A+) két modellt nézett meg 502 LV-n,…..
thegabcsi 2020.11.02 22:44:51
@MEDVE1978:

ez az oreg Joe demens, egy fakenews, amit nagyjabol mindenki elhitt. ezek ilyenek, terjednek hallomas alapjan.
         Michigan-ben az utolsó tíz poll átlaga 2016-ban 3.8 százalékos Clinton előny volt, tegnap átlagban 8 százalékos Biden előnye. 2016-ban 47.57-47.26-ra nyert Trump Clinton ellen.         Wisconsinban az utolsó tíz poll átlaga 2016-ban 6 százalékos Clinton előny volt, tegnap átlagban 10…..
thegabcsi 2020.10.29 22:37:40
@ärdulönsamidag:
A programozok nem gyozik szopodkodni a sajat faszukat mostanaban, egy kicsit sztem eloreszaladtak, es mar a jovoben elnek.
2020 van, de en meg nem talalkoztam normalis automatavaltoval, ugyanakkor az onvezeto autokat 5 eve igertek idenre. Ha erted mire gondolok.
        Írtam korábban a Johns Hopkins Egyetem kutatóintézetének előrejelzéséről. Azóta félelmetesebbé váltak a jóslataik Magyarországgal kapcsolatban. Ma aztán címlapon hozták le a lapok, hogy napi 220 halálesettel számolnak (ez így nem teljesen igaz, de mindenképpen 100 feletti értékkel).       …..
       Ha epidemiológus lennék, akkor kétszer gondolnám meg, hogy milyen véleményt alakítok ki nyilvánosan a járványról. Mivel nem vagyok epidemiológus, a dolog egyszerűbb, az egyetlen dolog, amiben meglehetősen biztos vagyok az az, hogy fogalmam sincs. Egyszerűen, fogalmam sincs.      Néhány…..
thegabcsi 2020.09.12 11:41:38
Tegnell a kezdetektol fogva arrol beszelt, h olyan modellt dolgoztak ki, ami hosszu tavon is tarthato, mert egy vakcina kifejlesztese 2-3-4 evet is igenybe vehet. Ezzel a modellel az orszag eluget, a gorbe ellaposodott ugyanugy, mint barhol mashol, tehat az sem igaz, h nem kerultek elonybe, mert elonybe kerultek sok mas orszaghoz kepest, akik most hasonlo modellel fognak probalkozni. Ezekben az orszagokban most velhetoen tobb ember fog meghalni, mint az elso hullamban.

A sved halottak tobb, mint 60 szazaleka oregotthonokbol kerult ki (ez az adat bevallom csak remlik, lehet h meg magasabb az arany), 4.000 fo 80 ev felett volt es gyakorlatilag azert voltak meg eletben, mert szerencsejukre svedorszagba szulettek. Amugy meg az egesz szamhaborusdi meg szornyulkodes a magas halalozas felett bel es kulfoldon egyarant igencsak alszent, mert az oregotthonban elhunytak felenek nem volt olyan rokona, aki jelentkezett volna ertesites utan, hogy elvigye a cuccait vagy eltemesse..

Tegnell nyakaba varni ezt a 4.000 halotatt nagyon mocskos dolog, mivel az, hogy az oregotthonokba bejutott a virus, nem az o hibaja, hanem a rendszere.
Az otthonokban dolgozo alkalmazottak nagyresze un. timlön vikarie, vagyis nem allando szerzodessel dolgozik, hanem arra a napra kap lovet, amikor megy dolgozni. A sved protokoll az volt, hogy ha rosszul vagy es megfazasos-influenzas tuneteid vannak, maradj otthon 2 hetig, es az utolso tunetmentes nap utan 5 nappal menj csak dolgozni, amivel eltek is a svedek serenyen - tekintve h a tappenzt megemeltek kb 90 szazalekra -, csakhogy ez a halo pont az oregotthonokban dolgozo, zomeben alacsonyfizetesu bevandorloknak nem volt elerheto az allando munkaszerzodes hianyaban. Ergo ha beteg is volt kicsit, nem tehette meg hogy otthon marad, igy nagyon gyorsan bejutott a virus mindenhova.

Tegnell azt is sokszor elmondta, hogy az, hogy sikeres e egy modell, nem most fog kiderulni, hanem 2025 jo esetben, addig meg csak vagdalkozas es politikai hiszteriakeltes megy.
thegabcsi 2020.09.12 12:17:11
@mafi mushkila: Ez nem is magyarazat, ez csak az en velemenyem, hogy valamennyire alszentnek tartom a sok kritikat, foleg az ilyen Jimmie Åkesson felektol.

A sved tarsadalom az elet ertekessegenek az allaspontjan van, ezt nem vitatom, mert ha mas nem is, legalabb az allam a gondjat viseli az egyedul maradt oregeknek, adofizetoi penzbol. Ettol fuggetlenul meg lehet javitani a rendszer mukodesen.
   Trombitás Kristóf Keresztély Jenő Samu Géza egyszerűen FIDESZ-ből van. Nemcsak tehetségtelen barom, de az apja Trombitás "Trombi" Zoltán, a FIDESZ alelnöke volt, anyja pedig Orbán volt államtitkára, Pécs money-woman-je, Mikes Éva.  Ő találta azt mondani, hogy Hitler katonái, akik elfoglalták…..
    Megszűnik a CEU-matematika doktori képzése. Ez egy amerikai akkreditációjú képzés volt és nem tudják kivinni Bécsbe. Évekig tanítottam ott funkcionálanalízist. Az MTA matematikai intézete állt a tanszék mögött.  Az az intézet, amelyet einstandolni akarnak az Akadémiától. Mert tehetik.    Ebben…..
      Schmidt Máriáné Gerő Andrásról nem fogok írni. Ő egy karrierista pöllencs, aki tudja mitől döglik a légy, Szálasi Franci mellett is végzett volna ideológiai kismunkát, ha rendesen megfizették volna.      Köves "Slómó" Mátéról lesz szó, aki egy napon felfedezte magában a Silbersteint. Talán…..
thegabcsi 2019.02.02 10:36:39
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "de alapvetően az egész "keresztény nemzeti oldalnak" nevezett kulturális, politikai, ideológiai katyvasz egy eleve haladásellenes, emancipációellenes, alapvető jogokat tagadó, antiszemita lepra, megszórva némi bálványimádással és egy rakás elmeháborodott összeesküvés-elmélettel meg alternatív őstörténettel..."

Istenem, ilyen szép egymondatos összefoglalást még nem olvastam erről a mindent beborító, mérgező, fojtogató, primitív sötétségről, ami épp lerombol egy országot és úgy becézzük, hogy NER.
    Egy 120 dezibel nevű csoport állítólag Franziska Stahn-nak nevezett tagjáról ír az orbánista média. A 120 dezibel mögött egy igazi náci áll, Martin Sellner. Akit nemrég a lutoni repülőtéren tartóztattak le és deportáltak Angliából.   A Demokrata most közölte a hivatásos Holokauszt-tagadó…..
thegabcsi 2018.09.24 18:13:19
@jotunder: Nem nácik, ők csak "kulturált, visszafogott" rezsim csicskák, és véletlenül a cikkeik 95 százaléka beleesik a párt 1 bites, primkó propagandájába.
       Kondor Katalin és Lezsák Sándor méltatja ma a szadista gyilkos Héjjas Ivánt, az antiszemitizmus elleni zéró tolerancia szent nevében. Felkészül Rotyis József és Francia-Kiss Mihály.     Héjjas Iván 1950. december 14.-én este halt meg a vigo-i Praza de Compostela 11.  második emeletén lévő…..
thegabcsi 2018.09.19 23:30:57
@balmoral: meg nácizmus sem, csak véletlenül merengenek fátyolos szemmel keresztény honatyák szadista-náci tömeggyilkosokról.
   "Pedig csak akkor győzünk majd, ha az utolsó liberális az utolsó muszlimmal együtt takarodik ki Európából. (Botond Bálint, Prosti srácok)"   Ezt a figurát  uszította Orbán Viktor a genderkutatókra.    Gratulálunk az Európai Néppártnak.  ..
     Az Index írt egy cikket a Tusványoson Orbán körül repdeső flamand nácikról.     A cikkben van egy kép, amelyen a mozgalom vezére Van Langenhove kiadja a direktívát a fiúcskáknak. A képen mindenki ugyanolyan pólóban van, amiről a vezér azt mondja, hogy nem egyenruha, csak egy póló, nincs itt…..
thegabcsi 2018.08.09 23:21:03
@Késes Szent Alia: Teljesen találó pedig a párhuzam. Tök mindegy, hogy ki kit tart megszállva, ki volt ott előbb, vagy ki érzi jobban magáénak az adott területet, a végeredmény ugyanaz, bájos akcentussal beszélő lemészárolt emberek.
Ez egy gondolatkísérlet, pusztán arra akar rávilágítani sztem (azon túl, hogy a flamandok Székelyföldön emlékeznek az idegeneket lemészárló nemes eseményre), hogy nem annak a nemzetnek kéne a legjobban identitáskodni (vagy náculni, kinek hogy tetszik) meg a szélső jobboldal felemelkedéséért küzdeni Európa szerte, akinek 2 millió tagja él kisebbségben különböző országokban és időnként a helyi identitátos "diákszervezetek" célkeresztjébe kerülnek.
thegabcsi 2018.08.10 07:23:15
@brenitbre2: az mondjuk érdekelne, hogy mi volt itt a leleplezett igazság.
      " Az Egyesült Nemzetekben tudatos döntést hoztak arról, hogy megkülönböztessék a palesztin menekülteket az összes többi menekülttől – állítja Joan Peters újságíró, aki azt is tudni véli, hogy mivel a palesztin menekültek továbbadják státuszukat a leszármazottaiknak, ezért lehet óriási a…..