Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ay

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
A bizonyítottan plagizáló Semjén Zsolt pártjától nem vár az ember komoly szellemi teljesítményt. Most azonban az emberi minimumot sem sikerült hozni, amikor meghalt a párt alapító elnöke, Keresztes Sándor. A KDNP MTI-nek kiadott pársoros kötelező részvét…..
Égető téma lett a devizahitelesek sorsa. Miután a kormány úgy döntött, megmenti a hitelkárosultakat, elszabadult a véleményáradat. Boldog, boldogtalan elmondja, leírja, összefoglalja, mit, hogyan és miért kellene, vagy semmiképpen nem kellene tenni. A leghatározottabban a…..
ay 2013.08.08 04:21:58
@[megmondoember]: Te egy igazi ostoba ember vagy!
Biztos sokan emlékeztek a Tűzraktérre. Hajdanán kulturális központ és szórakozóhely volt a Király utca mellett. Műteremlakások, próbahelyek, irodák, koncerttermek és kocsma működött ott. A helyet az önkormányzat a fülkeforradalom után többek között, és legfőbb indokként…..
ay 2013.07.17 19:02:20
@álfirkász: induljunk ezzel: www.terezvaros.hu/data/tv/content/165-1-dec_fuzve_kicsi.pdf
18-19. oldal, nyilván a különbséget te is látod, és gondolom az is világos, hogy nem ingyen lett.
ay 2013.07.17 20:43:06
@álfirkász: Bocsánatot kérek, a poszter tényleg nem hazudott, csak „nem bontotta ki az igazság minden részletét” – szokás szerint. Ez az egész kezd tök elmebeteggé válni: annyit írtam, hogy valaki nem fizette a bérleti díjat, ezért kitették egy épületből, más bérbe vette és költött rá, plusz bérleti díjat fizet érte. Nem tudom, mi ebben a nehéz? Miért van az, hogy egyesek rendben lévőnek gondolják ezt, és azt sem, hogyan válik ez politikai kérdéssé?
Az az egy biztos, hogy nem az Isten tehet róla.   ... meg vagy gyõzõdve arról is, hogy te a vakok vezetõje vagy, meg a sötétben járók világossága, az oktalanok nevelõje, és a kiskorúak tanítója, mivel tied a törvényben az ismeret és az igazság teljessége: ha tehát mást…..
És azt a hülyeséget természetesen nem gondoljuk, hogy nem tehetett másként, mert mindig lehet másként tenni. Azt hittem, tényleg azt hittem, és most haragszom is – magamra, Elnök Úr. Nem Önre, magamra, hogy ilyen naiv voltam, holott itt nem játszik más, csak a gránitrideg…..
Vasárnap este érdekes üzenet landolt a postaládámban a Nagyítás című folyóirat főszerkesztőhelyettesétől, amelyben bejelenti, hogy "a Nagyítás leállt, több szám nem jelenik meg. Ha közöltünk írást, köszönjük, ha még nem, akkor szomorúan le kell mondanunk az…..