Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolo76

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Critical Mass (CM) három éve szervezett először olyan bringás demonstrációt, ami valójában nem felvonulás, hanem a biciklisek nagy közös közlekedése. Az évente kétszer megrendezett CM ezzel közelebb kerül az eredeti célkitűzéshez, amely a demonstrációt úgy határozza…..
Zolo76 2010.09.22 10:11:32
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Te meg ne a városban akarj autózni, ott emberek élnek, tiszta levegőt akarnak. A Hungaroringgel kéne inkább egyezkedned, hátha ott lesz helyed kocsikázni picit.
Zolo76 2010.09.22 11:32:56
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Kicsi köcsög, hányszor mondtam, hogy anyádnak inkább abortuszra kellet volna járnia terhestorna helyett? Tudtam, hogy ez lesz megint ha hülyékkel vitatkozom, lesüllyedtem a te szintedre, és legyőztél a rutinoddal. Honnan tudod, hogy kicsi vagyok? Amúgy képzeljed el, én járok ám autóval, gyalog, tömegközlekedve, és kerékpárral is. Nekem egyik közlekedési eszköz képviselőivel sincs bajom, miután mindegyiket űzöm, igaz autóval megyek a legkevesebbet. Bármivel közlekedem, tiszteletben tartom a másik kettőt. Szerintem így kéne mindenkinek, tök vidám lenne az élet.
Zolo76 2010.09.22 12:12:45
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Haha, szerencsére csak nevetni tudok rajtad. Jó ember vagy te, tudod mindenki jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. Okulok belőled, hogy hogy ne neveljem a gyerekeimet. Mondom jó ember vagy, csak hát nem volt cápa a magzatvizetbe.
Meglepődve szembesültek a magyarországi kerékpárutak állapotával azok az EU-intézményi dolgozók, akik részt vettek a kontinenset átszelő Európai Kerékpáros Túrán, számolt be a Levegő munkacsoport. A Duna mentén vezető 1300 kilométeres túrán átkerekeztek Németországon és…..
Zolo76 2010.09.15 09:00:24
@egyittlakó: Tehát ahhoz sincs köze senkinek, hogy én a járdán bicózók? A levegő munkacsoport meg tett neked, nekünk egy szívességet. Felmérik, hogy miként lehetne kevesebb autóval, több gyalogossal, kerékpárossal élhetőbbé tenni a városokat, tehát több levegővel, autók helyett. Utánanézhetnél dolgoknak, mielőtt leírsz hülyeségeket. A homofóbiádat pedig még talán lehet kezeltetni.Ide tényleg csak sztereotípiában szenvedő, lábméretű IQ-val (43-43,5)rendelkezők tudnak csak ellenvéleményt írni? Valaki megörvendeztethetne ész érvekkel is. Én közlekedek autóval, gyalog, tömegközlekedve és bicóval is. Lehet, hogy mindenkinek ki kellene ezt próbálni, és akkor nem lennének előítéletek és gyűlölet a másik közlekedési kategória iránt.
Zolo76 2010.09.15 11:41:58
@gonosztojás: Hát te se vagy se értelmes, se ész érveket soroló, csak homofób és biciklifób. és inkább záp:-) Persze nem kötelező kerékpározni, meg autózni se, gyalogolni se, tömegközlekedni se. Nem is arra próbáltak rávilágítani, hanem arra, hogy ez van a leginkább háttérbe szorítva, pedig ha másért nem, hát a turizmus miatt, tudod külföldiek pénzt hoznak az országnak:ebből lehet csinálni autóutat, kerékpár utat, meg egy csomó fejlesztést. Szerencsére kevesen vagytok akik nem képesek saját önös érdekeinken túl látni.Pedig másokat tolerálni egyszerűbb, mint pofán verni.
@verigudlajf: Szerintem ez szép teljesítmény, mi most szombaton egy napos Balatonkerülő túrára megyünk. Szombat=221 km.