Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angelhajnal

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi ígéretemhez híven bemutatok egy újabb érdekes lehetőséget, a Website Tester-t amelynek a valóságalapját bárki kétségbevonhatja - akár joggal is -, de mert a regisztrációhoz semmilyen olyan személyes információt nem kérnek, ami miatt ne regisztrálhatna az ember, szokás…..
Angelhajnal 2010.10.22 12:08:50
@netlovetta:Még a legelején beállítottam mindent. Akkor még nem volt benne a beágyazott fordító - emlékeim szerint.
Csak furcsállom a dolgot, mert akárhányszor megnézem az adataimat mindig van benne valami "érdekesség". :D
Irigylem azon képességedet, hogy a "folyamatos szívatás" ellenére képes vagy még higgadtan viszonyulni hozzájuk.
Lehet, hogy vmit Én csináltam rosszul, de az Én hitemet igenis megrongálta, az a tény - és ez úgy gondolom, hogy nem elhanyagolható -, h a kis összegyűlt pénzikét (ha jól rémlik 1300 dollár) benyelték. (nem találtam semmi jelzést, e-mailt, utalást rá, semmit, hogy kaphatnám meg a kezdeti ígérgetés szerint jogos járandóságot).
Másrészt úgy gondolom, hogy ha egy ilyen dologba fogtak, kellett volna olyan körültekintőnek lenniük, hogy felkészüljenek a "dömpingre". A "nem számítottunk ennyi résztvevőre" pedig ott sántít, h azért amikor már igencsak 200ezernél tartott a létszám, esetleg ébredezni kellett volna.
De ez az Én magánvéleményem.
Igen rosszul érintett az a mínusz 1300 dollár.
Tudom, h ez az Én bajom, de úgy gondolom, h tisztességtelen húzás volt.

Szép napot! :)
Most, hogy pillanatokon belül lezárul a regisztrációs lehetőség, érdemes kicsit körüljárni, mit is ígér valójában az Alphamarket Research Inc. (AMR). Nem szeretném ugyanis, ha sokan annak ellenére csalódnának, hogy hirtelen komoly összegben - vagy abban a tetszetős táblázatban…..