Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matyólyány

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbálja ki egymás után ötvenszer kimondani szép lassan azt, hogy "kalocsa"! Ugye milyen hülyén hangzik? Nem is magyaros. Talán koreai? Albán? Vagy kínai? Nyilván nem véletlen, hogy sok-sok cikluson át SZDSZ-es polgármestere volt ennek a "magyar" településnek.…..
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
Meghökkentő, azaz meghökkentően vicces fotókat csinált egy készülő luxusüzlet kirakatáról Belső Elhárítás, a Nincs irgalom blogba. Nézzék meg, olyan, mint egy felvillanyozó húsipari műalkotás...
Stöcki kolléga, a flashjátékos KMK-blog gazdája adta ide elképedve a szezon legostobább magyar reklámtermékét. A Nivea "for men" termékcsaládjának szerveztek egy SMS-nyerőjátékot, ezt marketingolnák ezzel a papírra nyomtatott mókás szörnyszülöttel. Képzeljenek el…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Végre pozitív naivügyfél, és nem is akármilyen, hanem proaktív! Respekt herodesnek a leveléért, amit fogyasztóvédelemnek írt, amiért alulírott Agip-kúton sehol nem volt feltűntetve a boltban kapható terméke ára - nyilván minden 100-200 forinttal drágább is volt, mint máshol:…..
matyólyány 2007.09.19 18:53:46
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Subba Extázis reggel fél nyolckor 2007.08.31 09:14:34
Zene nélkül határozottan élvezhetőbb A Hegedűs produkciója, amit a Napkeltében nyújtott a minap. Basahalmi Elemértől loptuk...
Egész úton - hazafelé - Azon gondolkodám Miként fogom szólítani Rég nem látott anyám? Az indianai rendőrség szerda délután letartóztatott egy chicagói férfit az állam egyik autópályáján. A fickó anyaszült meztelenül vezette zöld színű 1994-es Toyotáját és közben…..
matyólyány 2007.08.31 08:25:19
Subba Nyelvében él a nemzet 2007.08.29 15:34:00
Michelle igen tehetséges lány: Van ott még ahonnan ez jött...
 Az egyik büki hotel vezetője tett feljelentést a minap a rendőrségen, mert a hosszú hétvégék egyikén egy négyfős csapat 260 ezer forintos számlát hátra hagyva angolosan távozott. A csalók utáni nyomozás a bejelentőlapra írt név alapján indult meg, az egyik helyi rendőr…..
matyólyány 2007.08.24 13:46:16
matyólyány 2007.08.24 13:49:17
matyólyány 2007.08.24 14:57:49
Pina, fasz, együtt basz mottó alatt kedveskednénk a következő képpel azoknak, akik még tudják értékelni a tudományos igénnyel készült évszázados metszeteket. Van még ott, ahonnan ez jött, küldjük mindenkinek aki szereti...