Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RonDeFleur

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rilla B sem tudja már megszámolni címeit, ezért alkottuk meg a TSR összefoglaló rövidítést. Persze most is egy remek darabot küldött: A mellékelt képen a Székesfehérvár belvárosában közlekedő városnéző kisvonat utastájékoztatója szerepel. Bár a telefonszám szót sem…..
Hiányzol, amikor este a konyhából befelé jövet egy pillanatra sötétség vesz körül, mert nincs, aki felkapcsolná előttem a szobában a lámpát. Hiányzol, amikor éjszaka rossz álomból felriadva szükségem lenne rád, hogy átölelve megnyugtass, és megvédj a sötét…..
A nyár egyik legnagyobb adománya: beleharapni egy nagy, piros, érett paradicsomba. Mmmmm.....
Újabb lépést tettem a sörözés útján. Bár a sörkedvelők biztosan lenéznek ezért. Ugyanis megkóstoltam a citromos sört. Azt hiszem, ez a nekem való: éppen csak annyira volt keserű, hogy rá lehessen fogni, hogy sör. És ilyen időben tényleg jól esik. A végén még…..
Vasárnap megírtam első novellámat. Már korábban is írogattam, két nagyobb témába is belekezdtem, de valahogy egyik sem lett még teljes egész. Most viszont úgy érzem, kerek lett a történet. Hogy nyilvánosságra merem-e bocsátani, az még kérdéses.Nem hosszú az egész, néhány…..
Nemrég kirándulni voltam ismerősökkel. Nem messze, csak itt a Bakony lábánál. Szép nagy csapat jött össze, úgy 16-17 felnőtt, 7-8 gyerek, meg 6 kutya. Az időjárással is szerencsénk volt, szép napos időt kaptunk, a reggeli fagyokra való tekintettel magammal vitt télikabát…..
Őszintén szólva elég ritkán alkoholizálok, így aztán gyakorlatom még nincs benne. De fejlődöm.A minap például életemben másodszor ittam sört. Úgy értem, teljes pohárral. Igazából nem szeretem, de ha az ember sörözni megy, akkor nem ragadhat le a gyömbérnél. Szívesebben…..
A napokban hallottam a villamoson. Egy férfi mesélte az ismerősének, hogy valahova (az elejét nem hallottam) nem jár túl gyakran, mióta megismerte a feleségét. Őszinteségi rohamában a következő szavakat használta: "Ha tudnád, milyen rossz ember voltam korábban! Nagyon rossz.…..
Szín: zöld Nyers zöldség: Sárgarépa, paradicsomGyümölcs: jonatán alma, málna, cseresznye, ananász, narancsÉtel: Rakott krumpli, Sült csirkecomb, Gombapaprikás, Marhapörkölt nokedlival, Spaghetti alla carbonara, Stíriai metélt, Aranygaluska, SztrapacskaItal:-…..
Mióta elkezdtem írni a blogot, úgy tűnik, hogy ha az ember lányával történik valami, arról mindig eszébe jut róla valami korábbi esemény is, vagy akér több is.Ma ugye, szavaztunk. Mármint az emberek azon alig egyharmada, aki elment. Tétje, legalábbis nálunk, nem nagyon van annak,…..
Na most, az igaz, hogy nem lettem egy nagy szakértő attól, hogy tavaly részt vettem egy versenyen, idén egy edzésen meg még egy versenyen, de azért csak ragadt rám annyi, hogy össze tudjam szedni, mire kell figyelnünk, hogy jövőre jobbak legyünk:Egy "kapitány", aki fegyelmet…..
A bal karom használhatatlan a következőkre:- viszkető orr megvakarása (a homlokról, fejtetőről nem is beszélve), - vizespohár szájhoz emelése, - vizes póló lehámozása magamról, - stb. Az ok, egy evezőlapát emelgetése, illetve a vízben előlről hátra húzása (mindössze) egy…..
Már nem is tudom, miért döbbenek meg, hiszen nem először történik meg velem ilyesmi.Szerencsére nem túl gyakran kell Budapestre mennem autóval, pláne nem hétköznap reggel. Pénteken mégis kénytelen voltam megtapasztalni, hogy bármennyit is szidják a vasutat, és a BKV-t, mégis…..
A címet először félregépeltem, de kiderült, hogy egész jól illik a mai sztorimhoz.Kezdjük először is ott, hogy délután munka helyett a szórakozásé csapatépítésé volt a főszerep. Többek között, életemben először - és a nyilvánvaló tehetségemet tekintve…..
Valamikor megkérdezte egy kollégám: "Melyik volt életed legjobb és legrosszabb napja?". Sajnos a legrosszabbat azonnal meg tudtam mondani. De a legjobb? Úgy éreztem, hogy az még várat magára.Gondolkodtam ezen többször azóta. Sok kis élmény volt az életemben, be vajon melyik…..