Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilikontos

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012.10.02-én belekezdtem a "drasztikus" életmódváltásba. Nagyon elégedetlen voltam már magammal, kb. 4-5 kiló felesleg van rajta, de az tényleg csak zsír, és borzalmas helyeken: a csípőmön (tipikus úszógumi), a hasamon, a fenekemen és a combomon. Nem olyan vészes, mert úgy…..
 Tematikus összeszedem a történéseket:DSzóval ami jó hír: fogytam:D Látható, észrevehető helyről, már többen megjegyezték a dolgot és dagad a májam:) Mérleg szerint 1 kg választ el a kitűzött céltól, de az álomsúly az 53 kg lenne, ami kb. 5 éve volt, de akkor konstans…..
 Mivel az álmaim már célokká váltak, nem tudok rájuk úgy tekinteni, mint valami kis képzeletbeli csodára, ami vagy bekövetkezik, vagy nem. Én úgy vagyok vele, hogy vagy teszek értük, vagy nem érem el őket. Jelenleg kettő ilyen van most az életemben:1, megkapni a gyakornoki…..
lilikontos 2012.01.31 17:39:32
Szóval...már decemberben tudtam, hogy január első két hetében lázas munkakeresésbe kezdek majd, hogy február elejétől elkezdhessek dolgozni. A munkakeresés fő motivációja az volt, hogy végre a HR területen is legyen vmennyi szakmai tapasztalatom, hogyha megkapom júliusban a…..
 Na akkor én is írok egy kicsit a szilveszterről:D Természetesen nem zajlott eseménytelenül, azon csodálkoznék már, ha egyszer egy normális bulim lenne, mindenféle furcsaságok nélkül:D Bár azért ez a mostani kellemes furcsaság volt:PHivatalos voltam a világ végére…..
  Lányok ezt nagyon fogadjátok meg/higgyétek el és merítsetek belőle erőt, mikor nehéz!! "Aki észrevesz, megjegyez. Akit érdekelsz, megkeres. Aki szeretne veled lenni, szakít rá időt. Aki látni akar téged, kinyitja a szemét. Aki akar téged, bizonyít. Aki vágyik…..
 Januárban annyira azt éreztem, hogy az én évem lesz a 2011-es. Hát nem lett az. Sőt. Úgyhogy ennek köszönhetően nem is várom túl sokat 2012-től, nem akarok kudarcot. Eddig nem írtam még évértékelést (szerintem csak a lustaság volt az oka:P), idén megteszem:)Szóval a főbb…..
 Hát ez a rodoszi kint tartózkodásom legjobb sztorija, biztos, hogy az unokáimnak is elmesélem majd:D Rodoszon minden délelőtt lent voltam a strandon, mindig ugyanarra a partszakaszra mentem. 2-3 hét után már tudtam, hogy ki turista, ki helyi lakos. Voltak akikkel minden nap…..
 Csajok!Arra gondoltam, hogy egy kicsit még jobban meg kellene ismernünk egymást. Szerintem erre az egyik legkifejezőbb dolog a saját szobánk, ami minket, az ízlésünket és a mindennapjainkat jellemzi. Lenne kedvetek pár fotóban bemutatni a saját szobátokat? Én még épp nagy…..
 Alexánk annyit írt tegnap, hogy kötelességemnek érzem a postolást:D Amúgy is most van miről írni.A sport lehetőségekről: ahol tesómmal voltunk, az tőlünk 40 percre van busszal. Az szerintetek olyan szuper lehetőség? Nem hinném:( Pedig nagyon jó a terem, és nagyon olcsó is,…..
Nyúlfing Shopping lesz. 2011.11.13 11:20:40
   Annyi mindent tudnék mesélni megint... Csak az a baj, hogy egyszer tök jól alakulnak a dolgok, aztán egyik napról a másikra átmegy minden a rosszba. :/ Amit elég nehezen viselek. :D Amúgy sem szeretem a változásokat, maradjon minden jó most már!    Igazából sok…..
Nyúlfing Hé, ti ott fent! 2011.07.11 15:58:55
"Hallgass! Nem azért jöttem, hogy te beszélj, hanem hogy én elmondjam... én mindig jónak láttalak, mindig őszinte, normális embernek tartottalak, hogy verhettél át, hogy voltál erre képes? (...) Tudod, hogy mi történik, ha egyszer elveszíted a másik bizalmát? Az, hogy soha…..
lilikontos 2011.07.11 21:42:10
Nyúlfing Láma nap :D 2011.07.04 15:55:00
   Gyerekeeeek. XD Ekkora láma nem lehetek. :D 11-re mentem volna munkamegbeszélésre, el is terveztem, hogy a 10.30-as busszal babán beérek. Aha. Reggel szembesültem vele, hogy nincs is akkor busz, átpakoltál 10.43-ra, úgy meg már nem értem volna be. XD (este meg nem volt…..
Nyúlfing Makka 2011.05.12 10:40:41
Makka-mama meg felnőtt ám. :D Már elkapja a kis verebeket, hehe. :D:D Olyan büszke voltam ám rá. :D Csak szegénykém nem tudja még, hogy meg is lehet enni! :D Csak játszott vele. De megörökítettem ezt tegnapelőtt du. És kölykei lesznek bakker! :D Hülye qrva.…..
Nyúlfing ??? 2. 2011.05.10 20:23:00
   De. már írtam, hogy nincsenek rendben a dolgok Attissal. Most kicsit kifejtem akkor.    Tegnap este beszéltünk miután hazaért melóból. Előtte meg egész nap írt melóból 1-1 mailt. :$:) Volt, hogy 10 percenként. :D Le is csesztem, hát hogy kapja el így a…..
Megígértem, hogy tegnap vagy ma írok, és most nekiültem, különben soha nem lesz új bejegyzés. És most Ti is mindig olyan sokat írtok, és nagyon szeretem olvasni az új bejegyzéseket, gondolom ezzel ti is így vagytok, szóval szánok rá időt (pedig tanulni kellene, meg mosni, vasalni,…..
Mivel általában lusta vagyok képet tenni a bejegyzésekbe, gondoltam most párat külön felteszek:)1. kép: a kutyánk megnyírva. nagyon vicces, ugye?:D2-3.  kép: a frissen fodrászolt hajam, a fodrászom 35 percig szárította a hajamat. Annyira szép volt...awwww....tiszta…..
Nyúlfing Lagzi :D 2011.04.29 20:44:00
   Jajj, ma írnom kell, ez egy jeles nap, Angliában meg ugye pláne! :D Ez az esküvő. XD Én akkorákat nevettem! :D Ti néztétek a közvetítést? :D Azok a kalapok valami nagyon betegek voltak! :D Úristen. 1-2t nem értettem, hogy végül is súlyon kívül…..
Nyúlfing Danke schön! 2011.04.26 11:14:00
"azért csak most írok, mert egy életbevágó telefonom volt reggel... nyáron németországba fogok dolgozni, és most hívtak h felvettek"Csak, hogy minden kerek legyen. :) Ezt most írta. De nem tudom miért nem mondta meg az elején, hogy pályázott... Jó, nem volt biztos. De…..
Nyúlfing Folytatódik... :D 2011.04.23 11:07:00
   Komolyan, már azt hittem nincs már hova süllyednie, de van! :D:D:D Természetesen K-ról van szó. :D Tegnap este mondom ránézek adatlapjára... :D Hát azt hittem rosszul leszek. :D Kitörölt! xD Na mondom nemáááár, gyorsan 80x frissítettem az oldalt, hogy…..