Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marciano

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágota nem volt nyelvzseni. Három évig dolgozott velünk Karl-Marx-Stadtban, s ezalatt annyit tanult meg, hogy poharát - a németek általános derültségére  - mindig e szavakkal emelte meg: Zum Beispiel! (Például!) De, ahogyan ez a nagy nyelvújítóknál lenni szokott, az idő őt…..
Marciano 2012.02.16 09:44:06
@BakoSanyi: Szerintem is inkább tuskókra jellemző
 Hideg szél söpri végig a várost. A decemberi tél bekeményített. Aki az utcán van, ilyenkor összébb húzza a kabátját és igyekszik melegebb helyre érni. Nos, ez ma nem a városháza. De nem ám azért, mert elromlott a fűtés. Egyszerűen a légkör fagyott meg. Új reflexeket…..
 ..
Miló Viktória, Kung-fu és profi ökölvívó világbajnok volt a Miskolc Fight Team vendége, 2010. október 1-én.---Viktória Miló, Kung-Fu and Boxer World Champion was the guest of the Miskolc Fight Team at 1 October 2010.           Miló…..
Büszkén értesítjük a Föld bolygó lakóit, hogy 2010 szeptember 13-án, este fél hétkor megalakult a Miskolc Fight Team egyesület.---We are notifying proudly the inhabitants of Planet Earth, that the Miskolc Fight Team association was formed at 6.30 pm. 13 September 2010...