Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béke01

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VIGYÁZAT! VÁLASZTÁSI KAMPÁNY! TUDNIVALÓK ITT!A választási kampányban, itt a blogon nevem, munkásságom általában negatív színben jelent meg. Nézzük akkor meg most, hogyan is gondolom én. Üzenem nektek: Cserépifiú: „Polgi Pistát csesztetitek (aki meg is érdemli)”…..
béke01 2010.09.14 16:09:20
"Üzenem nektek:" Polgármester Úr! Nem ismerem önt, nem ismerem egyik jelöltet sem személyesen."Üzenem nektek:" Ez rossz nyitás volt! Nem akartam eddig belefolyni a lokális vitába, de sajnálom, hogy kevesen látják reálisan a helyzetet.
Ön, akinek helyzeti előnye van/volt a többi jelöltel szemben, ön ismeri az önkormányzat gazdálkodását / közigazgatási rendet! "abrakadabra"/, meglévő és függőben lévő szerződéseket, önnek kellene példát mutatni a faluban és a blogon, mert önnek nem ez az első választása. Hozzá kellett már szoknia a támadásokhoz.
Vajon miért vesztette el ismét a fejét?
Talán érzi ön is a 16 év önre nehezedő súlyát. Polgármester Úr! Fogadja el, az idő múlik, újak jönnek, új ötletek stb. , így halad előre a világ.
Valamiért sok lett a falunak önből.
Hogy ki a hibás azt nem tudni, de az önismeret, önkritika alkalmazása sokat segíthet.
Rossz taktikát választott amikor a kritikákra támadással válaszolt. Ahelyett, hogy nyugodt stílusban ütköztetett volna, ön a " legjobb védekezés a támadás " sokat emlegetett stratégiai lépéshez folyamodott. Hiba volt! Nem a más hibája, az öné.

Jönnek az újak, rohamoznak , támadnak mennek előre. Tanulatlanok, kezdők, profik, fiatalok,öregek ... Új hullám! Ön is így kezdte és lám mára annyira profivá vált, hogy túl profivá.... Valamiért kezdenek ön mellöl elszállingózni a barátok, támogatók. Ne mindig másban, magunkban is keressük a hibát.

Hogy ki lenne az alkalmas Polgármesternek? Ez utólag, 4év múlva kiderül. Önnek volt jó 8 éve, emlékszik, akkor volt a profi. Az utolsó két ciklusban pedig a túl profi!
Ez lett a veszte, szerintem!
Nem akartam megbántani, remélem nem is tettem,csak racionálisan próbáltam az ön helyzetét kívülről megvilágítani, megérteni.
Tisztelettel Üdvözlöm!