Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jómegaszondta'

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bekövetkezett, amitől karácsony óta rettegtek a rajongók:a CBS-nek elege lett Charlie Sheenből, és azonnali hatállyal leállította a Két pasi meg egy kicsi forgatását. A kiváltó okokat sorba vesszük (nyugi, csak az elmúlt napok eseményeit, a többiről itt van kiváló…..
EDIT: Tegnap levették, egy kommentelő most beküldte. Közkívánatra.  Vége van mindennek. Képtelenek vagyunk bármi egyebet hozzáfűzni ehhez a vírusvideónak szánt szarhalmazhoz. Hivatalos, sajnos nem hekkelték meg őket. ..
Jómegaszondta' 2010.10.01 11:18:34
@Fan....: írhattam volna azt is, hogy 'ántipatikus:)
Jómegaszondta' 2010.10.01 11:34:48
@iii: Ez nem objektív hanem szubjektív vélemény. Persze tudom az LMP-ben csak az alapszabályba foglalták bele a szabad vélemény nyilvánítást és a bázisdemokráciát, a gyakorlatban ezt képtelenek alkalmazni, mert ahhoz valóban kíváncsinak kellene lenni a közvéleményre és benne van az a pakliban, hogy a többség nem ért majd egyet a "vezír véleményével". A kampánystáb egyeztetés nélküli teljhatalmú ura annak a szemétdombnak ami azt a célt szolgálta, hogy listán bevigyen megélhetési politikusokat a parlamentbe. Pl. ez elvitathatatlan tőlük.