Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James_Bond

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2012.06.10 09:00:00
A csiga meg a háza Megbízhatósága nézőpont kérdése, komoly gondok nem jellemzőek, de kisebb-nagyobb problémák gyakorlatilag bármikor előjöhetnek. Mindenkinek, mindenhova, mindörökre! Hiába ugyanis az ultrakirály, dupla-lengőkaros első felfüggesztés, hátul merevhíd van, meg…..
James_Bond 2012.06.15 07:50:27
@Agr3ssor: Ez nem igaz. A lassan haladók mindenkit feltartóztatnak, aki náluk gyorsabban halad. Legfeljebb nem veszik észre.

Nagyon sokat vezetek autópályán. Általában 135-140-el megyek. Az M5-ös halál a sok ócska csotrogány bolgár, román, meg mittudoménmilyen, tetőig paplanokkal telepakolt, erős izgalmi állapotban 90-el előző fostalicskák miatt. Három kilométert nem lehet normális tempóban autózni. De a többi pálya is nagyon gáz, főleg a kamionok előzési tilalmát figyelmen kívül hagyó szlovák, bolgár és egyre több MAGYAR rendszámú kamion miatt, amiknek a vezetői nagy ívben leszarják a többi autóst és akkor sem húznak vissza a külső sávba, ha már - tíz perc előzés után - végre elhagyják a megelőzöttet. Ha rávillantasz, még rá is lassít.

Ami a témát illeti: Engem nem zavar, ha valaki spórolni akar az autópályán 80-al haladva. Csak maradjon a külső sávban és ne előzzön.
Alig pár napja futotta körbe a világot az alábbi kis videó, amely december 18-án készült Katarban. Államünnep ez a nap, ekkor alapította meg Sejk Jassim Bin Mohammad Bin Thani Katar Államát. A kicsi, 10 360 négyzetkilométeres ország kőolajban gazdag, az életszínvonal magas.…..
Belsőség Teszteljük a Cougart 2011.02.27 06:00:00
Kezdem elveszteni a fonalat. Azt, hogy mikor mi történt a Cougarral, már csak homályosan érzékelem. Amikor kimegyek a Baronshoz Diósdra, mindig elmondják, bár ott se tudja mindenki fejben tartani, tehát Kölyök, Géza, Hunya vagy a többiek beszámolójában mindig felbukkan valami új…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Jajj,de csúnya! Custom Merga (+18) 2010.11.14 20:36:09
Szilárd küldte, az autóhoz röviden ennyit fűzott: "csak a Csikós meg ne lássa!" Ne csak Zsolt ne lássa. Senki se. Én mégis kínozlak kicsit benneteket.Ez a Mercedes-Ford-Caddy Custom a 80-as években épült Svédországban. Mi hoztuk el nyáron Németországból, ahol egy…..
Sárdobáló Rogán az új Hunvald? 2010.10.14 07:00:00
Update: az esettel kapcsolatban már kb. 8000 aláírásnál tart a Váralja szövetség.Budapesten nincs sok igazán régi ház. Aki volt már Párizsban, s látta a Quartier latin utcáit, az tudja, hogy nézhetett ki régen Buda. Már már csak mutatóba maradt néhány a régi házak közül, s…..
James_Bond 2010.10.15 07:35:21
Ha a sok tökorrú Rogángyalázó kommentelő venné a fáradságot, akkor kiderülhetne, hogy az "Új Városközpont" és a "Budapest Reprezentatív Kaputérsége" projekt éppen hogy Ikvai-Szabó (SZDSZ) és Steiner (MSZP) "urak" számlájára írandó.
Egyúttal arra is felhívnám néhány sárdobáló figyelmét, hogy a Petőfi Sándor utca - Bécsi utca (azaz a Belváros új Főutcája) NEM sétálóutca, mert azon autók, buszok és kerékpárosok is közlekednek, a járdáktól leválasztott úttesten.
Egy kommentelő azt is volt szíves megkérdezni, hogy "mi a f@sznak a sétálóutca közepére mélygarázs?" Neki azt válaszolom, hogy vannak itt a belváros ezen részén néhány ezren, akik itt dolgoznak, itt bérelnek irodát, esetleg itt laknak. Na, nekik épül a mélygarázs (nem sétálóutcában persze, de hát a kommentelő nem lát az orráig se).
Egyébként jelzem, hogy a Szervita téri parkolóház helyére (jó, mondjuk a parkolóház se egy építészeti csoda), egy "világhírű izraeli építésznő" tervezett egy rémronda üvegbálnát (Demszky és bandája megbízásából), még szerencse, hogy a sokak által itt leköpködött Rogán nem engedte megépíteni... (Ennek is utána lehetne nézni a neten, a korrekt tájékoztatás...ugye.)
És talán végre le fogják bontani a Fontana áruház gyönyörű szocreál tömbjét is...legalábbis a terv szerint. Merthogy a legnagyobb ámokfutást a Belvárosban (és egész Budapesten), persze a komcsik követték el, hadd utaljak csak a Várba beépített Hilton szállóra, a Fontanára a Belvárosban, vagy a Spenótházra a Roosevelt téren.
Nem azt az embert kéne itt sározni, aki végre tett valamit az asztalre...bár a kommentelőket végignézve valószínűleg savanyú nekik a szőlő...80% szavazónak mégis inkább Rogán Antal kell.
James_Bond 2010.10.15 07:52:16
Most, hogy vágigolvastam még egyszer ámokfutó Horváth Andor Márton posztját, látom milyen hülyeségeket fröcsög itt össze:

1) "Igen, a Bécsi utca. Az új sétálóutca Deák tér melletti szakasza" - Ez nem sétálóutca, soha nem is mondta senki, hogy az.
2) "És a belvárosi fiatal épületek mindegyikét, kivétel nélkül, szörnyű hiba volt megépíteni. A betonkockát a Szent István Bazilika előtt, a Hyatt (Sofitel), Forum (Intercontinental), Duna (Marriott), a Kempinski hotelt, az örökké-szmogos parkolóházat a Bécsi utcánál, és..." - ezeket talán nem kéne Rogán nyakába varrni, mert ezeket a kommunisták építették az 1970-80-as években...
3)"Miért épít mélygarázst egy hatalmas parkolóház közvetlen szomszédságába?" - mert a parkolóházat le fogják bontani, ugyanis lassan széthullik. És a helyére zöldterületet (parkot) terveztek. És mert a mélygarázs a lehető legjobb megoldás arra, hogy ne parkoljon a felszínen mindenki összevissza.
4) "Miért fontos egy jellegtelen plázával konkurenciát teremteni a Váci utca hagyományos üzletsorának és a Vörösmarty térnek?" - hát, barátom, a Váci utcában már régesrég nincs "hagyományos üzletsor", nem tudom te hol láttál ilyesmit, a Vörösmarty téren pedig összesen kettő darab üzlet van, a New Yorker és a ZARA (Bershka, Stradivarius) Voltál már Bécsben a Kärtnerstrassén? Nem? Akkor egyszer nézz arrafelé körül.
A cikk többi része koholmány, fércmunka.
Harapós macska, önszórakoztató kutya, a magát Egy nyugodt, csendes életre vágyó Pest környékinek nevező olvasónk jól ráfaragott, hogy kiköltözött a nyugodt agglomerációba. Sajnos még nem árulta el, hogy pontosan hová. De az biztos, hogy egy vonyító állatsereglet mellé, és…..