Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmissz

8 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka pillanat az ilyen. Mélyen emberi, egy nagyszerű sportolótól. Ez az, amire Magyarországnak szüksége van. Amire szükségünk van. http://www.blikk.hu/blikk_sport/megbocsatott-a-sofornek-a-gyori-kosaras-2215233?frommobile=1..
Lengyel Szilvia Ma egy éve 2013.10.08 17:38:58
„Háromnapos ülésbe kezdett hétfőn a parlament. Vona Gábort majdnem kiküldték az ülésteremből, Hoffmann Rózsa pedig napirend előtti válaszában jelentette ki: ő bizony le nem mond, amíg rend nem lesz a közoktatásban. Hiller István drámai hangú felszólalásokra…..
Illés Zoltán, persze, kérhet elnézést Szél Bernadettől azért, amit neki mondott és ahogyan mondta a Parlamentben. Bocsánatot kérni lehet személyesen vagy levélben. Igaz, manapság az sms fontos felület. Elvégre az Alaptörvényt is táblagépen írták... Illés Zoltán…..
  Szabó Máté, az alapvető jogok biztosa tegnap jelentette be, hogy a széles körű állampolgári és politikai érdeklődés hatására megkezdi az új földtörvény alkotmányossági felülvizsgálatát, amit számos magánszemély, civil szervezet, és az összes ellenzéki párt,…..
Lengyel Szilvia Birtokos eset 2013.07.18 21:08:56
Feltűnő, hogy a kormány kifejezetten a szocialista kormányok alatt privatizált, egykori állami gazdaságok által használt földeket osztja újra, miközben a saját holdudvarának óriásbirtokait érintetlenül hagyja. A kormány alárendeli a vidéket a termőföldekért folytatott…..
Lengyel Szilvia Narancspálinka 2013.07.16 07:23:02
  Azt szeretné a kormány, ha 2014-re világmárka lenne a magyar pálinka. Legutóbb 2010-ben került a Fidesz-kormány látóterébe a pálinka, éppen az önkormányzati választások előtt. Akkor legalizálták a házi főzést, családi felhasználásra. A Fidesz nyert. Azóta eltelt…..
  Megbüntet a Házelnök. Azért, mert a földtörvény zárószavazása előtt kiálltam a gazdák és a vidéki emberek védelmében. Felálltam pontosabban, és egy hangosbeszélővel próbáltam a kormánypárti kétharmadot arra kérni, ne szavazzák meg a földtörvényt. A…..
Úgy tűnik, hogy még az elhúzódó világgazdasági válság idején is vannak olyanok, akik nem látják be, hogy a krízist jelentős részben a „minden eladó” szemlélet okozta. Rajtuk kívül lassan mindenki tisztában van ezzel. Korunk dinoszauruszai valószínűleg az utolsó emberig…..
Ötvösművészek egy csoportja úgy döntött, hogy kibérli a VII. Kerületi Önkormányzattól a Király utca 11. bolthelyiségét. Beadták a pályázatot. Logikus lépés, hiszen a Pollack Mihály tervezte Prandtner Házban kétszáz éve is ezüstművesműhely működött, az épület…..
szmissz 2010.10.04 11:14:09
@Lekarmollak: Nagyon jól értesült vagy! Csak nem az önkormányzattól vagy a vagyonkezelőtől?
De megnyugtatlak a 11. számról van szó...
Te csak örülj nyugodtan. Akár annak is, hogy ebben az országban elérni valamit a kultúra területén az önpusztítással egyenlő néha...
szmissz 2010.10.04 11:21:09
@Lekarmollak: Ennek a cikknek az írója a Népszabadság Online-on megjelentekből értesülhetett. Az a riport pár héttel a megjelenés és kb. a pályázati időszak alatt készült. Innen a félreértés.
Egyébként nem vagyok egy pártpolitikus alkat de remélem most lesz egy kis takarítás a megfelelő helyeken. Persze ennek is akkor van csak értelme ha a következő garnitúra jobban végzi a munkáját és nem vagy csak annyit lop... Nem, ne lopjon semennyit!
szmissz 2010.10.06 15:24:55
@Lekarmollak: ...Így igaz.

Íme egy picit a témánkhoz hasonló, ahhoz kapcsolódó történet, azzal a különbséggel, hogy itt nagyobb erők sorakoztak fel egy ügy mögött.

www.bama.hu/baranya/gazdasag/ez-mind-pecsi-kesztyu-308486
Egyszer egy gyógyszergyár vezérigazgatója azt nyilatkozta, a magyar adórendszerrel nem az a baj, hogy ilyen vagy olyan, hanem hogy évente változik és lehetetlen előre tervezniük, miközben egy orvosság kifejlesztése akár egy évtizedig is eltarthat. Nos hasonló a helyzet a…..