Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krishnamurti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A toplistákat nem csak azért szeretjük, mert mások megmondják helyettünk a tutit, hanem mert általában többet árulnak el a listaírókról, mint a tárgyról magáról. Ezért szórakoztunk jól a világ biciklibarát városait számba vevő CNN-listán is. Kiderült belőle például,…..
Krishnamurti 2011.05.14 20:25:37
@virgo:
Egyet értek veled. Bármelyik alföldi város megfelel a biciklis város feltételeinek. Én Jászberényben vettem észre több biciklis, mint máshol (Hmvhely, Szeged, Kecskemét, Debrecen, stb., amiket többször láttam).

Budapestet azért kellene feltenni a listára, hogy kezdjék komolyan venni. Előlegezzük meg Bp-nek.
Elég nagy a felhördülés ezzel a "szabad" pénztárválasztással kapcsolatban, de a tárgyilagossággal nem nagyon találkoztam, inkább csak hőbörgéssel. Leszögezném, hogy én sem repesek örömömben akkor, amikor belekényszerítenek bármibe.1998-ban sem repestem amikor…..
Krishnamurti 2010.11.28 12:58:41
@anton.chigurh:
Nem látom a kényszert. A munkáltatói tb eddig is nyugdíjadó volt. Csak az elnevezés változik. Senkinek nem írták jóvá a munkáltatói tb-t.
Krishnamurti 2010.11.28 13:07:01
@peetmaster:
A magánautógyárban nincs garantált profit. Az mnyp legfeljebb úgy érdekelt a tagok profitjában, hogy öt-tíz évvel később a tudatos mnyp választók azt választják, amelyik több hozamot termelt/ kevesebb veszteséget produkált. Az mnyp-k inkább a villany, víz, stb. privatizációhoz hasonlítanak. Ha esik, ha fúj, garantált 8% profit jár nekik. Hol itt a piac?