Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freediver

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mocsári teknős ritka vendég :) ..
Sötétség beálltával a nappal rejtőzködő ragadozó halak előjönnek és vadászni kezdenek. Ilyenkor teljesen más arcát mutatja tó. Éjszakai merülésünket kedvenc helyünkre a Palatinus-tóra terveztük, a képeket és a videót Paja barátom készítette. ..
Lilla először merült a Palán és jól kifogtuk a pocsék látási viszonyokat, ennek ellenére tetszett neki és még visszajön velem ide. Egy római hajóroncs megmentett maradványai Sügér mindig hálás fotótéma! A naphal már kicsit félénkebb... ..
A tó legmélyebb pontja 15m a víztisztasága ivóvíz minőségű! Látótávolság helyenként 5-6 m! Egyedül a halállományt hiányoltuk, de reméljük lesz telepítés és akkor hazánk egyik legszebb merülőhelyévé válik! A képeket Paja barátom készítette!  Hatalmas…..
A tavalyi év szárazsága kis vízállást eredményezett a Dunán, ilyenkor itt sem lehetetlen vízalatti képeket készíteni! ..
Nagyon elégedett vagyok a géppel, a gyári vízalatti beállítás teljesen jól használható megfelelő fényviszonyok mellett! ..
Sikerült hozzájutnom az első saját vízalatti fényképezőgép tokhoz!  Következő bejegyzésben az első " bevetésben" készült képeket mutatom be :) ..
Ricsi barátomat nyár elején láttam vendégül egy tavi pontyozás alkalmával. Dunai horgász lévén, ismeretlen volt számára a terep és a módszer, mégis sikerült elcsípnie egy tizenkét és feles tőpontyot, ami élete eddigi legnagyobb fogásának bizonyult. Hatalmas élményekkel…..
Október elején lesz kereken egy éve, hogy elhatároztam, elindítom horgászblogomat. Akkor még remélni sem mertem, hogy mi fog kisülni ebből a dologból, de bátran belevágtam. Ez idő alatt közel harminc történettel álltam elétek, ami rendkívül sok munkát, időt és energiát…..