Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skachi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
v A D A S. Prictures Új stábtag 2010.10.20 13:57:57
Matyikánics Ádám/Csínom PalkóŐ a technikai producerünk, sok kulissza mögötti részben fog szerepelni...
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Skachi 2010.10.07 19:41:31
@m3ss: 8400 Ajka, Sport u. 14. Bányász Sportpálya
legalábbis ez van az oldalon!
v A D A S. Prictures Opening 2010.09.28 14:31:00
Csináltam egy introt amit 2011-től fogunk használni.(tehát a következő résznél még nem) Nem lett nagy szám, de ahol van az üres rész a videóba, ott még lesznek képek a részektől függően.  ..
Volt egy kis technikai gebasz, úgyhogy nem tudom feltenni a szaharás kulisszák mögötti részt, de helyette itt az új rész, előre hoztam.  Továbbá van egy rossz hírem is. Nagy valószínűséggel szünetet tartunk télig, mert már elfogyott a jó helyszín a környéken. De lesz még…..
Üdv!Nos, a Szaharás kulisszák mögötti rész, terveim szerint hétvégén kerül fel. Egy új rész(nem különkiadás, nem kulisszák mögött), hanem egy normális új rész jövőhét közepe-vége fele várható...
Nem lett agyonpoénozva, de valamennyire informatív. Hamarosan Szahara, Afganisztán kulisszák mögött!  ..
Amíg készülget az új videó, itt van egy kisebb videó hiánypótlónak, ami egy tárolóban játszódik.   Van egy új tagunk Skach Péter/Skachi Ő a kulisszák mögötti epizódokban fog szerepelni, továbbá a többi videóban is szerepel 1x 2x, mint ahogy ebben is.  ..