Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcel

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy közeli hozzátartozó elvesztése nemcsak érzelmi traumát jelent, hanem sokszor óriási anyagi megterhelést is a családnak. A kiadási problémának az enyhítésére a cihában gyűjtött temetéspénztől a kegyeleti biztosításokig terjedő széles skálán többféle megoldás létezik. Utóbbinál szokás szerint nem…..
marcel 2019.01.21 14:19:25
Kedves Tibor! Mint tudjuk, a szalagavatónál több lehetőséget csak a karácsony kínál a modoroskodásra, fájóan konstatáltam, hogy idén ez eddig kimaradt. Bátorkodtam hát eme hiátus orvoslására egy szerény ám ízléses csokrot kötni a teljesség igénye nélkül. Ha arra…..
Idén már a csapból is a „Vissza a jövőbe 2” című film folyik, melyben Marty McFly és Dr. Brown 2015. október 21-ei napon érkeznek meg a jövőbe, hozzánk (na jó, földrajzilag kicsit arrébb). A film kétségbe vonhatatlan zsenialitását nem jelen cikkünkben fogjuk megtárgyalni,…..
marcel 2015.10.20 17:45:33
Az ördögűző (The Exorcist): egy rettenet, egy híres-hírhedt alkotás, egy, a horrorfilmek históriás könyvében külön fejezetet képező fogalom. Ez a William Friedkin-nek köszönhető, 1973-as alapmű nem csupán eredeti, sokkoló és innovatív volt a maga idejében, de egyúttal…..
marcel 2014.06.03 09:39:18
@st ranger: itt az exorcizmus szövege:

www.catholicdoors.com/prayers/latin/latin040.htm

itt pedig egy interjú Róma exorcistájával, nagyon tanulságos:

www.tlig.org/hu/amort.html

főleg a felétől érdekes...
Elképesztő hír járta át tegnap a világmédiát: a Szentszék szóvivője gyakorlatilag elhatárolódott egy pápai kijelentéstől. Egészen pontosan olyan esemény történt, amire a modern időkben nem volt példa: a szigorú egyházi protokollt megkerülve a pápa nem római püspökként,…..
marcel 2014.04.26 11:44:14
@maxval a gondolkodó birca:

Csak szólok, hogy a pápa általában nem tévedhetetlen, csak nagyon kevés dologban. Ezt a katolikusok sohasem hitték másként...

De legalább bölcsen hozzászólsz olyan dologhoz, amiről halvány fogalmad sincs...
marcel 2014.04.26 11:52:52
@maxval a gondolkodó birca:

Csak szólok, hogy a pápa nem engedélyezheti a válást általános elvként, mert az egyház hittételként meghatározta, hogy a házasság felbonthatatlan.

Ha tehát a pápa ilyet "engedélyezne", akkor az önmagától fogva semmis lenne. Azért ez nem a kommunista párt, hogy bármit lehet csinálni...
marcel 2014.04.26 12:26:15
TComment Soha többé BMW-t! 2013.10.10 08:56:51
Az egy éve használtan vásárolt M6-os motorja három hónap után felrobbant. 8,5 millió a kár. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
marcel 2013.10.10 12:42:57
@e39Bummere39:

látom, te egy tipikus bmw-s vagy egy nagy adag kisebbrendűségi érzéssel... persze ez nem baj...

www.youtube.com/watch?v=SdkfrXiUaBg
marcel 2013.10.10 13:51:31
@e39Bummere39:

ez nem kiberlátás, csak elolvastam azt, amit hozzászólás gyanánt ürítettél ki magadból, kedves troll!
Kérdem én, akkor minek fizetem be a havi több 10-20 ezer forintot a TB-be, ha elhajtanak magánrendelésre? Hogy azok akik nem dolgoznak és ráérnek egész délelőtt a rendeléseken ücsörögni, előnyt élvezzenek? Tisztelt Praxis Blog!   Az elmúlt pár hónapban többször is az a…..
marcel 2012.11.25 23:22:27
@HaCS: Magyarország Alaptörvénye, Alapvetés, B. cikk, (2):

"Magyarország államformája köztársaság."
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
marcel 2012.09.18 00:01:26
@Assam:

"A poszt tökéletes, amit a sok felbőszült kommentelő is fényesen igazol. Én már nem is azokat szeretem legjobban, akik idejönnek, felháborodnak, esetleg komoly, érvekkel alátámasztott vitába kezdenek vagy szimplán csak anyáznak - ők már tulajdonképpen unalmasak.
A legjobb, aki először ideböfög valami baromságot, majd észbekapva szánalmas mentegetőzésbe kezd: "természetesen tudom, hogy ez paródia, de vannak dolgok, amivel nem lehet viccelni..., etc." Na, ez a legnagyobb gáz!"
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
"A rendszerváltás előtt ezerötszáz téesz és százhúsz állami gazdaság létezett, ezeket privatizálta el sok helyen a menedzsment a tagok elől. Tőkéstársaságok születtek, amelyek utóbb konglomerátumokká egyesültek. Olykor persze összecsapnak a jobbosok a balosokkal, de a végén…..
marcel 2012.05.19 21:06:44
@Secnir:

Te sem ismered a beszélt magyar nyelvet...
marcel 2012.05.20 08:54:33
@Ironfist:

Hogyha megvádolsz valakit, neked kell a vádat bizonyítanod, nem másnak az ártatlanságát. Bár lehet, hogy nálad nem így van, ennyit rólad...
marcel 2012.05.20 11:41:55
@Ironfist:

Nem vagyok fideszes. Egyetlen egy listát találtam, de ott sincs forrás, ezt idézgetitek körbe. Harrach Pétert ismerem, ezért szóltam, hogy hibás a tipplista. De mondd már meg, légyszi, hogy melyik pártot tartod a legkevésbé rossznak, hogy arra véletlenül se szavazzak... Ettől az általad képviselt mentalitástól a nyilaskeresztes terror is nagyságrendekkel jobb. Kicsit stresszes az életed...
  „Az összes 120 éves rézkilincset ellopták a házból” – írta kollégánk pár perce, hazaérkezve a munkából. „Ráadásul visszacsukták az ajtót, így először szerszám kellett, hogy haza tudjak jönni.” A pesti belváros frekventált és…..
Vastagbőr Karácsony a Blahán 2011.12.27 10:31:00
A karácsony sajtófotója: A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége és szegényélelmezési programja, az Ételt az Életért december 24-26 között kiemelt karácsonyi ételosztást tartott a Blaha Lujza téren. Az Ételt az Életért a Food For Life Global, a világ egyik…..
Krisztián törvénytisztelő állampolgárként 2 pohár bor után autó helyett inkább az éjszakai buszt választotta. De mivel nem így tervezte az estéjét, jegy nélkül tette ezt, bízva abban, hogy az ellenőrtől lehet majd jegyet venni. Ezen pont nem lehetett, le is szállították. A…..
Végre a motorok mellé egy kétütemű autó. Warti88 elküldte etanolos tapasztalatát egy Wartburgal. Ha tud, szívesen segít márkatársainak, csak dobjanak egy levelet a wartburg353w kukac gmail pont com címre. Megosztanám tömören a Wartburgos (353W) etanolos tapasztalataimat.…..
Robi kipróbálta milyen embereket szállítani az egyik Volán-társaságnál, de nem jött be neki. Egy hónap után lett elege, amikor nem a jól bejáratott módon lopta meg a cégét, és emiatt a többi sofőr kiközösítette: Már lassan 15 éve dolgozom sofőrként, kezdetben taxiztam…..
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..
Hivatalból vagyok rosszindulatú, ezért mindig is úgy képzeltem, hogy az aluljárókban nemes célra gyűjtögetők természetesen csakis maguknak, esetleg egy őket ostorral irányító kuldoskirálynak gyűjtögetnek. Ezért is egyedül azoknak hittem, akik azt állították, hogy az állami…..
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..
Néhány hónapja volt egy ukrán határátkelős sztorink, amiből született egy használati útmutató Ukrajnába tartó kezdő utazóknak. Viki leveléből most azt tudjuk meg, hogyan működik a rendszer visszafelé, azaz miért is kell 3-4-5 órát várakozniuk a cigarettacsempészeknek.…..