Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miczol

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ legnehezebb játéka - hirdette magáról a Worlds Hardest Game anno. Most pedig itt a harmadik része, amely pontosan ugyan ezt állítja magáról. Hogy legnehezebb-e, azt nem tudom eldönteni, de az tény, hogy szemétparasztságban az élen jár. Akármi is legyen, aki szereti a precíz…..
Igen, a képen látható 370 halál igaz. A vérfoltokból jól látszik, hogy én a 15. pályán adtam fel. Ez ugyanis a Give Up célja, hogy a játékos megadja magát. Ha elegetek lesz belőle, ne zárjátok be az ablakot, használjátok a nagy kék gombot!Ui.: Lesz ma még játék, ne adjátok…..
miczol 2012.07.31 18:59:58
@JaySicks: Köszi így már megy 34-es pálya és 256 halál eddig... :)
miczol 2012.07.31 21:25:49
Évzáró poszt gyanánt gondoltam végigvehetnénk, kik vagy mik is voltak az idei F1 szezon legnagyobb sztárjai. A lista természetesen a saját véleményemet tükrözi, de egy kis vitára kapható vagyok, ha szerintetek valaki/valami kimaradt.Lássuk tehát a legjobbakat. 5. A DRSAggódtam…..
Szerkesztői előszó: mióta nézem a levelesládánkat, időről-időre írok egy válogatást a tartalmából a többieknek, hogy ők is mazsolázhassanak. A következő játékot minden kommentár nélkül bocsátottam a többiek rendelkezésére, gondolván, hogy a Boulder Dash olyan…..
A Challenge Accepted már címében jelzi, hogy olyan játékosoknak készült, akik nem riadnak vissza egy kis kihívástól. A játék főhőse egy cica, akinek Szemétparasztfölde helyszínein kell eljutnia először egy ajtónyitó gombhoz, majd az ajtóhoz. Dolgát nemcsak a szokásos…..
Menedzserjátékot viszonylag ritkán csinálnak flashben, pedig jó kis műfaj ez: békés, gondolkodtat, hosszan el lehet vele lenni. Jó példa erre a Recordshop Tycoon, amiben egy (illetve négy) lemezbolt útját kell egyengetnünk az üzleti sikerig. Először bolthelyiséget ket kell vennünk…..