Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyzsuzsee

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdődhet az UB 2013 beszámoló áradat. Elsőként Peti beszámolóját olvashatjátok, aki egyéniben indult az idei Ultrabalatonon. – Szasza Tavaly terveztem, de elvitte a munka a tavaszt. Átmentettem idénre a kiókumlált szisztémámat, ami egy becsületes téli alapozásra, tavaszi…..
Rosie Huntington-Whiteley a német Vogue novemberi címlaplánya, a magazin számára pedig Alexi Lubomirski késíztett szexi, cici- és fenékvillantós képeket a modell-színésznőről. ..
nyzsuzsee 2011.10.21 16:01:24
Elég nehezen tudnék választani, hogy ha azt mondaná valaki, hogy beszabadulhatok egy Burberry boltba és választhatok egy darab kiegészítőt az őszi-téli szezonból.Elsőre talán ezt a clutch-ot választanám, amiből már a tavasz-nyári kollekcióban is volt egy gyönyörű világoskék.…..
nyzsuzsee 2011.10.03 16:08:14
Második posztunkban összegyűjtöttük nektek, hogy milyen divatbemutatókat tartogat nekünk a következő hét:p { margin-bottom: 0.08in; }h2 { margin-bottom: 0.08in; }h2.ctl { font-family: "Arial Unicode MS"; }h3 { margin-bottom: 0.08in; }h3.ctl { font-family: "Arial Unicode MS"; }a:link {…..
Drágáim!A mai napon térek haza a 12 napos kiruccanásomról Barcelonából és egyben ma ünneplem a már nagyon sokadik születésnapomat (szám szerint a ... ááá, inkább le sem írom).Egy szóval, hamarosan visszatér minden a régi kerékvágásba, először is elolvasom a kommenteket,…..
A most bemutatásra kerülő épület, először komoly fejtörést okozott. Dilemma volt, mert itt nincsenek klasszikusan 45 fokban bedőlő pálmafák, se az eget a horizonttal érintő azúrkék óceán a háttérben. Meg egyáltalán érdekelhet-e rajtam kívül bárki mást a Skåne tartományban, Malmö városától jó száz…..
Strange's fashion & gossip Órák 2011.06.22 15:47:00
A kínai Numero júniusi számához készült ez az izgalmas és gyönyörű anyag, amelyben különféle luxus márkák óráit vetítették rá a modellre. Fotós: Charles Guo; Modell: Alina. ..
 A muffin nemcsak az egyik legegyszerűbben elkészíthető sütemény, de a legpraktikusabb is - szállítás szempontjából feltétlenül: a kis papírkapszulák megvédik a sütiket a szétmorzsálódástól, ráadásul nagyon higiénikusak.Az én személyes kedvencem ez a mákos-marcipános csoda, amit ezúttal…..
Julianne Moore a Bulgari után újabb reklámkampányban látható, méghozzá a Talbots 2011-es tavaszi/nyári kampányában. Ahogy azt már itt megígértem, íme a divatfotók, amelyeket Mert Alas és Marcus Piggott készítettek. Egy kissé mintha túlzásba estek volna az utólagos…..
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
A 2011-es Oscar Gálán Anne Hathaway volt az est háziasszonya, ebből kifolyólag  időnként ruhát cserélt, így összesen nyolc különféle külsővel láthattuk őt a pódiumon. Nektek melyik tetszik a legjobban? Vörös Valentino-ban:   Egy gyönyörű, bordó Aterier Versace…..
nyzsuzsee 2011.02.28 15:56:47
Újabb magyar modellről hullik le az összes ruha. A képsor "The Flesh of the Orchid" címmel a The Room magazin 12. számában jelent meg. Ebergényi Rékát Lábady István fotózta, a stylistok Tóth Ali és Virág Anikó voltak.    A pucérkodásra érzékenyek ne…..
nyzsuzsee 2010.12.02 15:32:13
@The Strange: Igen, sztem is csak a retus a hibás, de eléggé....annyira furcsácska :)
Gyönyörű, logómentes bőrtáskákat találhatunk a Gucci 2011-es tavaszi kollekciójában. Válogatás nékül mind a négyet elfogadnám... ..
nyzsuzsee 2010.12.02 14:35:00
Gyönyörű koktélruhák és estélyik. Nőies szabásvonalak, lágyesésű ruhák, fodrok, masnik, vékonyka övek... röveden így tudnám jellemezni Monique Lhuillier 2011-es tavaszi/nyári kollekcióját. Kellemes nézegetnivaló... ..
No nem "Happy Hour"-ről van szó, hanem egy karóráról, amelyen a számok egy részét boldogan mosolygó - Marc Jacobstól már megszokott - figurák, másik részét pedig mindenféle színes minták helyettesítenek. Az óra díszdobozban kapható és ajándékba még mellékelnek…..
nyzsuzsee 2010.09.14 15:58:04
A Reserved 2010-es őszi kollekcióját Anna Jagodzinska és Karmen Pedaru népszerűsítik Mateusz Stankiewicz képein. A fotók jó hangulatúak (a biciklis képeket, reklámfotókat pedig egyébként is nagyon kedvelem), bár a ruhákból nem túl sokat mutatnak... ..
nyzsuzsee 2010.09.14 11:12:36
@mici˙: furcsa a lány keze....olyan férfias és öreges egy ilyen szép nőhöz képest? :)
És igen...sok helyen van így...de nekem a reserve-nél többszörösen
Karlie Kloss-szal ezúttal a brit Vogue októberi számában találkozhatunk, akiről - a mesevilágokat idéző képeiről ismert - Tim Walker készített egy remek kis sorozatot.Szuper lett! ..
nyzsuzsee 2010.09.13 16:39:05
nyzsuzsee 2010.09.13 16:50:54
@The Strange: most látom:) akadozik...