Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gamegur

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mikrofon nem volt ugyan tökéletes, de azért nem volt nagyon zavaró sem. A játékválasztást is jónak mondanám, a Left 4 Dead azért egy eléggé változatos játék ahhoz, hogy be lehessen mutatni, de a videókban nem nagyon láttam koncepciót. Egy gameplay videóra beszéltél a…..
 Tudjátok, talán néha túl őszinte vagyok, most se fogok szakítani a hagyományaimmal. Kacsa, mi van veled? A Split Second bemutató jó volt, összeszedett, tetszett. Ez meg attól nagyon lenn van. Összevissza beszéltél, a sztori nem került képbe, felemlítetted a…..
Értékelés:Na, nem hosszú, de jó az intró. Felvezetés se rossz. A mikrofon minősége sem. A Cell Shaded kiejtése nem volt valami jó, azt szerintem "szel sédid"-nek kell kiejteni. De a kommentár összeszedett eléggé. "Szkájfáj"? Szerintem…..
Értékelés:Nekem a City Interactiveról egy NFS-kopi ugrott be, amit ők adtak ki... de a videóra térve: ahogy nézem, a CoD5 videó koncepcióját követed, tehát amit leírtam, szerintem nem kellene megismételnem újfent. :) Újdonságok hosszú ú. Azért írom le, mert nem tudok…..
gamegur 2010.09.15 13:52:41