Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andi26

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szar akkor is szar marad, ha szépen becsomagoljuk, ez olyan alapvetés, amivel nehéz lenne vitatkozni. A Megasztár hétvégi adásában a zsűri már nem először olyan versenyzőket juttatott tovább, akiknek egy normális tehetségkutatóban (a hangsúly a tehetségen) semmi keresnivalója…..
andi26 2010.09.13 14:24:39
@Gerw: Tökéletesen egyetértek veled. Az X-Faktor még a maradék hitelességét is elveszti azzal, hogy olyan embereket állítanak be amatőrként, akiknek már lemezük van, videóklippjük stb. Pl: Vastag Csaba az RTL háziversenyzője, BK-ban is játszott. Ott van az Unisex énekesnője a szombati műsorból, a Pannon hóeséses karácsonyi reklámot éneklő csaj. Vagy Takács Nikolas, aki miatt már ölre ment az RTL meg az egyik lemezcég, mert a srácot úgy kérték fel az X-Faktorba szerepelni, hogy közben élő szerződése volt a lemezcéggel.

A Megasztárban ott van Bolyki, már csak ő, mert a többieket kiejtették, volt bennük annyi. Viszont, amint feltűntek az ismert hangok az elején, rögtön elmondták, hogy kik ők, mit tettek le az asztalra eddig. Nem titkolták, az X-Faktorral ellentétben, ahol még mindig azt akarják elhitetni az emberekkel, hogy azok bizony, akik tovább jutottak nem profi énekesek, és a google meg a youtube is téved.
andi26 2010.09.13 15:06:05
@Nayime: Igen, igaz! Örülök, hogy más is észrevette a visszásságokat az X-Faktorban:)
Nem a Megasztár hülyíti itt a népet, hanem az X-Faktor!