Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marci1cica

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréczyblog A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05 05:57:00
Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az…..
marci1cica 2011.09.05 12:52:14
@IgazMagyar: dícsérem a bértolnoki képességeidet, nem jók, de nagyon hülyéket írsz,csapkodsz, trágárkodsz
nem erre kértek, figyelj oda mert ezzel magadat éa a veled egyvéleményen ( írott szövegekre gondolok)állókat is minősíted ez nem esik jól szijgyártóéknak
Belsőség Kultúra úton-útfélen 2011.08.31 07:00:00
Pedig elhihetik, ilyenkor szeretnénk mindannyian a rendőrt, aki egy pihenőhelybe intené le az egész karavánt és mondjuk indítana százezerről per autó, alkudni pedig csak felfelé lehet. Mai publikációnk blogposztja...
marci1cica 2011.08.31 14:01:17
@Képfényező: veled vagyok!
önkéntes rendőri szolgálatnak hívták és sokan komolyan is vették anno
most pl. ha szólok a szolgálokdenemnagyon címünek, hogy itt-ott gond van sértve érzi magát és jusztse mozdul
pl.( azt hittem az agyam eldobom!)
Szentendre pestfelé az utolsó lámpa - Dobogókői út- nem működik néha reggel se
akkora dugó van befelé hogy na..
mit tesz a Szolga! onnan 30 méterre befelé NA MIT CSINÁL trafipaxozik 30méterre a Szentendre vége tábla előtt
baze azt már nem tudtam lenyelni, megállok nem kulturáltan beszédbe elegyedek véle, csak kapkodja a levegőt mint valami pártelnök akit megszólit a népe aztán sem kapcsol csak dadog hogy neki így úgy....mondom szolga kapd a kvonaladat oszt fülem hallatára szólj be még karamból előtt fussona segítőkész szolgahad megteszi
kb. 13 perc múlva jövök vissza láss csodát működik, pax eltünve lámpa OK!
EMBEREK! NEKÜNK KELL INTÉZKEDNI ÉS NEM ELNÉZNI A SZÁNDÉKOLT SEMMITTEVÉSÜKET
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője a minap az MTV Ma reggel éberebb nézőit kápráztatte el az alábbi kacifántos okfejtéssel: "Értem persze, hogy ezek a döntések a múltban történtek (...); tehát visszaható hatállyal nem lehet jogszabályt alkotni" -…..
Subba Kiszel kontra Fluor 2011.05.31 19:24:00
"Tomika, hangosan és lassan mondom hogy megértsd! Kicsinálunk, megszívatunk a bíróságon!" Kiszel Tünde Lesújt, hogy Tomika nem a Mizu világra tojását bánta meg a legjobban.     ..
marci1cica 2011.05.31 20:50:03
@füligjimmy77: eddig a legtalálóbb komment
Gratulálok!
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
marci1cica 2011.05.15 13:52:46
@Pelso..: nagyon tetszik a véleményed !
így kellene történnie
Az új Orbán-rendszer csak egy ruha, valójában a nemzet a test, azon az Orbán-rendszer a ruha. Mielőtt Szalai Anomália rám küldené a gondolatrendőrség rohamosztagát, hogy így belerondítok az alkotmányozás fennkölt ünnepébe, emlékeztetném arra, hogy ezek a szófordulatok…..
marci1cica 2011.04.19 08:38:33
  Talán észrevették már: nekünk is vannak celebjeink. Onnan lehet felismerni őket, hogy lázasan pakoljuk őket véleményszemlénkbe, hiszen azt szeretnénk, ha az Üzenet nem rekedne meg a mi szintünkön. Olyan közszereplőkről van szó, akik megszólalásaikkal különösen…..
marci1cica 2011.04.15 08:24:45
@kubatov_kommunista: egyetértek amivelterád-uazzalvissza
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
marci1cica 2011.03.29 09:16:07
@Spiritmonger: nem akartam elolvasni, de mivel rádióban foszlányokat hallottam elolvastam
kár volt!
akik megbízták szavazatukkal ezt a nemzetünk szégyenét + kártevőjét most vajon mit szólnak hozzá ?
templomba sem járó és a gyerekeit is megszégyenítő lump, hazug ember aki még a VOLVO X90 ( a lopott kapukból erre futotta a többi biztosan elment gyerektartásra!) ből hőzöng másra
Aggódva szemléltem egy ideje, hogy az előzetes várakozásokkal szemben Kovács Koko István kimaradni látszott a Nemzeti Posztosztásból. Pedig kormányváltás után a legkisebb királyfi még nagy terveket szövögetett MOB elnökségről, sőt, egyenesen SkiccPalihoz járt " hogy…..
marci1cica 2011.03.27 20:35:12
@Boli: gondoltam írok hozzá,de köszönöm Te mindent leírtál amit én gondoltam
igen ! azt hiszem hogy a kocsmája már nem OK! de szerintem így is már eléggé kicserélődött a vendégkör és ez ezek után újra
Demszky Gábor kevesli a nyugdíját, mondják a lapok. Csakhogy ahányan vannak annyi félét. Az indexnek nyilatkozó Demszky szerint 200 ezer lenne a nyugdíj amit kapna, és a kiesett évei miatt pereskedne a hiányzó néhány tízezer forintért. A Borsban megjelentek szerint viszont…..
marci1cica 2011.03.27 20:29:18
@NYJetsTD: ennek a tolvajliberósnak aztán van bőr a képén
szét lopta és lopatta a mi pénzünket számolatlanul hordta boldog boldog és én ennél nagyobb arcot még nem .....
eddig lelkem mélyén még sajnáltam is sok tojásért de eztán ................
egy hatalmas arcú börtönbe való pofa
Lázár mondá: "Én soha nem szégyeltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyelni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér,…..