Regisztráció Blogot indítok
Adatok
locutus

20 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai sztárunk Ray Stevenson mindenki Titus Pulloja, aki a komoly angol színészhagyományok ellenére minden filmben ugyanazt a szomorú arcot adja nekünk. Nem tudhatjuk mi állhat a háttérben, de mivel brit esetleg egy Elton John zenetáborban szerzett furcsa élmény lehet az. Mindenesetre én…..
Indiából érkezett egy görkoris autós jelenet Facebook rajongónk jóvoltából. Minden pillanata maga a zsenialitás. A kocsi pedig gyanúsan Suzuki, ha esetleg valaki ezt megerősítené azt megköszönném. Addig is élvezzétek! ..
locutus 2012.02.21 10:15:21
Két aranyos részlettel gazdagítom ma az indiai szekciót. Az elsőben Singham felügyelő ránt ki valakit a repülő kocsiból. A másikban egy ismeretlen bajszos gyilkolássza le a köntösös bőrkabátos embereit. Ennyire durva főgonosz halált régen láttam:) ..
Ez egyes diplomamunkákhoz hasonlóan hiánypótló mű! A mester, a török Han Solo és Rambo Top 10 kivégzése, amiből látszik, hogy istenünk valószínűleg lelke mélyén szemész lenne. A hegesztős kivégzést meg egyszerűen nem tudom kommentálni annyira zseniális.      ..
 Azt már régóta tudjuk, hogy az utóbbi időkben elsősorban Dan Brown-adaptációkkal sikert arató Ron Howard rendezi Stephen King Setét Torony-regénysorozatának adaptációját - ám végre főszereplő is csatlakozott a stábhoz.A fantasy/sci-fi műfajokat vegyítő, hazánkban is…..
A The Walking Dead című (Frank Darabont nevével fémjelzett) horrorsorozat egyik szereplője, Laurie Holden érdekes információt tett közzé a közelmúltban.Állítása szerint Stephen King, napjaink egyik legnépszerűbb horrorszerzője elvállalta a sorozat második évadjának egyik…..
SF.blog Franco és a majmok 2011.02.26 13:07:00
Beindult a marketinggépezet: a Comingsoon.net-nek hála megkaptuk az első sajtóképet az idén novemberben érkező új Majmok bolygója-filmből, a Rise of the Apes-ből.Az új moziban elméletileg a nem túl szép emlékű klasszikus sorozat negyedik filmje idéződik meg, melyben Caesar, a…..
James Cameron majd' 30 éves gyilkológépei az utóbbi években nem arattak nagy sikert - sem a képernyőkön, sem pedig a vásznakon. És bár Arnold visszatérése elég bizonytalan, bár nem reménytelen, a Terminátoroktól talán mégsem kell elbúcsúzunk, ugyanis az Empire információi…..
SF.blog Qui-Gon visszatér 2011.01.21 10:53:00
A sci-fiben minden lehetséges. Még az is, hogy egy színész felülkerekedjen egy szerepe iránt érzett utálaton, és újra a bőrébe bújjon. Liam Neesonnal is ez történt: bár saját bevallása szerint gyűlölte Qui-Gon Jinn szerepét, A klónok háborújában mégis vállalta a karakter…..
Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Total Recall - Az emlékmás című SF-klasszikusnak már jó ideje rebesgetik a remake-jét, és most úgy tűnik, ráakadtak a főszereplőre is: Colin Farrell-re, aki a Különvéleményben már szerepelt Philip K. Dick-adaptációban.Neal H.…..
1992-ben a Hallmark piacra dobott egy egészen különleges, Star Trekes karácsonyfadísz-sorozatot - Egy egészen különleges reklámmal, Leonard Nimoy főszereplésével. Raádásul végre megtudhatjuk, mit is jelent a legendás vulkáni köszöntés. Akiknek esetleg szükséges a…..
A Marc Webb keze alatt készülő Pókember-reboot új szereplővel bővült: a Raimi-féle verzióban is felbukkanó Flash Thompson, Peter Parker iskolai "ellensége" kelt el.A szerencsés választott az eddig elsősorban tévés produkciókban felbukkanó (így nálunk jóformán…..
SF.blog Veszélyben a Fringe? 2010.11.20 14:33:00
A FOX csatorna január 28-tól (az eddig megszokott csütörtök este helyett) péntek este 9-től fogja vetíteni J. J. Abrams Fringe című sorozatának aktuális részét - ez valószínűleg sajnálatos hír a rajongóknak, mivel ezt az időpontot előszeretettel nevezik "péntek esti…..
A Lionsgate felelősei úgy tűnik, végre megtalálták a megfelelő rendezőt Seth Graeme-Smith zombis Jane Austen-átköltésének filmváltozatához az amúgy inkább íróként ismert Mike White személyében.  White, akit legtöbben a Rocksuli és a Nacho Libre írójaként…..
SF.blog Ismerd fel az idegent! 2010.11.08 20:54:00
Már rég hozzászokhattunk, hogy az Empire magazin netes csapata sorra állnak elő a jobbnál-jobb játékokkal, de ezúttal (a Skyline közelgő amerikai premierjének apropójára) olyat raktak össze, ami minden SF-rajongó szívét megdobogtatja. Ezúttal egy képrészletből kell…..
Négy évvel Chirstophe Gansvideojáték-adaptációja után újra megélénkült az élet a játékosok által már jól ismert városban - ezúttal azonban már más rendező keze alatt. A Silent Hill: Revelations néven futó folytatásnál bár rót nem váltottak (az első részt a korai…..
SF.blog Íme Amerika Kapitány! 2010.10.28 21:24:08
Az Entertainment Weekly lehozta az első hivatalos képet a Marvel híres szuperhőséről, aki jövő nyáron majd a vásznakat is meghódítja.A hős jelmezébe az a Chris Evans bújik, akire sokan emlékezhetünk a Fantasztikus Négyes-filmek Fáklyájaként, valamint a nálunk sajnálatosan…..
SF.blog Raimi és a Triffidek 2010.10.21 10:56:05
A Mandate Pictures egy aukció keretein belül jutott hozzá John Wyndham A triffidek napja című regényének megfilmesítési jogaihoz. Sam Raimi és Robert Tapert Ghost House Pictures nevű stúdiójával közösen forgatnák a filmet, méghozzá valószínűleg Raimi rendezésében.Michael…..
A hosszú várakozás meghozta jutalmát: bár évek óta tologatják a stúdiók A Hobbit filmváltozatát, most végül zöld utat kapott - Peter Jackson rendezésében.Jackson már alig várja, hogy visszatérhessen Középfölde tájaira, és ennek a filmért felelős stúdióknál (New Line,…..
Úgy tűnik, hogy a Smallville-sorozat mellett még mindig van igény a kisképernyős szuperhősökre, legalábbis erről árulkodik az, hogy a tévés író/producer David E. Kelley tárgyalásokba kezdett egy esetleges Wonder Woman-sorozatról.Kelley nevéhez eddig olyan ismertebb munkák…..
Bár a következő Tolkien-adaptáció hivatalosan még nem kapott zöld utat sem a New Line-tól, sem pedig az MGM-től, a legutóbbi hírek szerint a stúdiók már elkezdték felajánlani a szerepeket a kiválasztott színészeknek. Ám sajnos Peter Jacksonnak és a többi producernek most új…..
Brian Rogers, a Legendary Pictures stúdió egyik producere nemrégiben nyilatkozott a 2012-re ígért új amerikai Godzilla-filmről. Bár a lény eredeti "otthonával", a Toho-stúdióval már 2007 óta tárgyalnak egy lehetséges új amerikai filmről, a tárgyalások még csak most…..
Sok-sok tárgyalás és spekuláció után a Columbia Pictures végre tisztázta a 2007-es Szellemlovas folytatása körüli bizonytalanságot: 2012 februárjában az égő fejű Johnny Blaze (akinek ismét Nicolas Cage bújik majd a bőrébe) újra visszatér a mozivásznakra a 3D-s Ghost Rider:…..
A Resident Evil-franchise negyedik darabja, a már is nálunk is látható Kaptár-Túlvilág világszerte 73,3 millió dollárt kasszírozott, ebből csak az Egyesült Államokban 27,7 milliót költöttek Milla legújabb kalandjára - és persze a harmadik dimenziónak is komoly szerepe volt a…..