Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shining82

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkor interjút készített velem gyermekkorom kedvenc magazinja, a Tutti Frutti Party! Ennek én roppantul örültem, hiszen szexújságban ezeddig még nem szerepeltem (na jó, szerepeltem, de az régen volt és csak a pénz miatt:D), így régi álmom vállt valóra. Az interjút Wally…..
Tegnap készült ez a remek, sok sok körből álló heg! A minta valamelyik számítógépes játékból van, de nem tudom melyikből. A tovább után látható a kép effektek nélkül is!   ..
testmódosítás Ingo Specht 2010.10.07 21:44:00
Egy kedves olvasóm küldte Ingo Specht néhány képét, amit szerintem ti is érdekesnek fogtok találni! Ingo egy német srác, akin elég sok testmódosítás található! A legfrissebb szerzeménye a szemgolyó tetoválás, amit XRoniX (másik kép Roni-ról) készített neki, akit már kedves,…..
testmódosítás Asmodeus jele 2010.10.04 23:48:00
Update: a LUSt nem lustaság, ahogy azt én hittem, hanem bujaság!Bocsesz, este írtam és fáradt voltam - na jó, nem tudok angolul, csak úgy csinálok néha:)Asmodeus a bujaság démona (ami a hét főbűn egyike), a pokol hét hercegének egyike. Ennyit a jelentésről, és most beszéljünk a…..
shining82 2010.10.06 10:38:23
@viktorwiener: Ja ez igaz!!
Már látnám a fejed!!
Vagy a válaszok!!
Csók Zagyi!!
shining82 2010.10.06 10:41:11
www.youtube.com/watch?v=cegdR0GiJl4

Gondoltam ezt be másolom!!
ÉRDEMES MEGNÉZN!!

Szerintetek ez komoly!!?
Annyit tudok hogy lengyelek!!
shining82 2010.10.06 10:44:45
@shining82- ongyilkos.blog.hu/: Meg szerepel benn 1-2 zúzós tetkó!
Meg 1 nagyon komoly torzó srác is!!
Lengyel rap-rave!!
Mivel mostanában mindenki facebook-on nyomul és ész nélkül lájkolgat, kiemelkedően fontos, hogy a blognak már több mint 500 rajongója akad!Köszönöm nektek, és mi mást is adhatnék viszonzásképpen, mint egy újabb remek fotót, amit Zsiráf barátom küldött nekem!Ha pedig mást is…..
shining82 2010.09.30 19:22:08
@zagyvai: Jó! Végülis megértem!!
Ez tetszik!Jó kifejezés!!
SZINT!!
Vannak szintek az életünkben hogy ki meddig mer elmenni dolgokban!!
Legyen ez testmódositás,életérzés!
Ez attól függmitbír az ember felválalni ez életben!!
A mihátrány vagy előny!!

ongyilkos.blog.hu/api/trackback/id/2333879
shining82 2010.10.01 21:13:42
@szakemb R.: Nem értem mi van!!?

"engem is"

ongyilkos.blog.hu/
A múltkori post-ban már bemutattam Káin-t és remek testmódosításait, melyek elég radikálisak, és elég egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek! Amikor megírtam a bejegyzést azt hittem, hogy Káin elérte az a szintet amit szeretett volna, de ma rájöttem, hogy tévedtem! A…..
Ez a bejegyzés azért született meg, mert sokan hajlamosak arra, hogy a tetovált, illetve piercingekkel rendelkező embereket azonnal lázadónak bélyegezzék, ami gondolom nem probléma senkinek, de ennél szerintem egy kicsit többről és mélyebb indíttatásról van szó. Persze nem…..
Az első képben szerintem az a legjobb, hogy elsőre nem esik le senkinek, hogy ez egy implantált kéz...Persze ez csak akkor igaz, ha nem látogatjátok rendszeresen a blogot, mert akkor gondolhatjátok, hogy nem olyat tárok elétek, aminek köze nincs a body mod-hoz.   ..
testmódosítás Fecsik, cserkóval 2010.09.27 11:09:00
Ezt a remek mintát múlt héten készítettem. Azért mondom, hogy remek, mert nagyon tetszettek ezek a fecske ábrázolások, amiket a tetoválás viselője készített!..
Egy kedves olvasóm ajánlotta figyelmembe a Németországban futó Supertalent egyik selejtezőjét, amiben Mr. Extreme egy remek freak show jellegű performance-szal kápráztatta el a közönséget és persze a zsűrit is! Üdítő dolog tudni, hogy az ilyen extrém dolgok is lassan, ha nem is…..
testmódosítás Fülimplantátum 2010.09.24 19:06:00
A fülkagyló egy olyan testrész, amit nem túl gyakran díszítenek implantátummal. Azonban ha valaki mégis ilyet akar, az nagyon szépen kivitelezhető!Különleges és mégis szolíd, hiszen ez a testrészünk nem olyan szembeötlő, azonban nagyon szépen díszíthető, és hosszú hajú…..
testmódosítás Fenék suspension 2010.09.23 23:58:00
Érdekes elképzelésnek találom, hogy a suspension-t ilyen módon gyakorolja valaki. Mivel ilyen pózban lógva a vér egyenesen a fejbe tódul az amúgy is extázis szerű élmény még jobban fokozódhat. A másik elképesztő dolog, hogy még a fenéken található nem túl vastag bőr is…..
shining82 2010.09.24 14:48:28
testmódosítás A harmadik szem 2010.09.18 14:43:00
A harmadik szem igen hasznos dolog tud lenni. Segítségével mélyebbre láthatunk önmagunkban, illetve megláthatunk sok olyan dolgot, ami a két normál szemünknek láthatatlan. Van aki a harmadik szemét a feje tetején hordja, mint ahogyan azt a képen is láthatjuk! Mondjuk a dolog elég…..
Mostanában valószínűleg a TV-ben látott tetováló műsorok hatása miatt is, egyre többen akarnak tetoválni tanulni. Persze eddig is volt egy kör akiket érdekelt a téma, de sokkal kevesebben voltak, és mostanában nagyon sok lány találja ki, hogy márpedig a tetováló szakma nagyon…..
Mindig is lenyűgöztek az ilyen típusú geometriai minták! Imádok elveszni bennük, főleg ha ennyire precízen van kivitelezve egy ilyen vágás. És még a gyógyulás is tökéletesen sikerült, ahogyan ezt a tovább után láthatjátok! Lewis Dodd munkája   ..
Ennek a remek scarification-nak a készítője John Joyce!..
Bocsássátok meg nekem, hogy mostanában rengeteg scarification képet postolok, de egyszerűen nem tudok elmenni egy ilyen gyöngyszem mellett! Teljesen lenyűgöz a minta és a precíz kidolgozás, valamint az arcon lévő elhelyezés! Remélem nektek ugyanennyire tetszik!Efix Roy munkája..
Gyakran egy fájdalmas szakítás kell ahhoz, hogy valaki rájöjjön hogy a szeretetet és a gyűlöletet egy nagyon vékony vonal választja el egymástól. Furcsa dolog ez, pedig tényleg igaz: azt tudjuk a legerősebben gyűlölni, akit a legjobban szeretünk, hiszen ez a két legerősebb…..