Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szica27

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idő főleg az új funkciók tesztelésével telt, de azért néhány újdonságot elkészítettünk, amik most ki is kerültek. Kakas, mangó fa és mexikói háttér közül választhattok, remélem tetszeni fognak az újdonságok. A hétre beígért új funciót nem merjük elindítani.…..
A kommentekben sokat kérdeztétek, hogy mik történnek a háttérben, miért nincs naponta új blogposzt, miért nem kerültek ki pénteken újdonságok. A napi, aktív játékosok száma az elmúlt két hétben megduplázódott, ezért a kód egy részét újra kellett írni, hogy a 'kalapos…..
Tanyavilág Javítás hegyek, GYIK 2010.09.24 17:38:00
Ezen a héten inkább a háttérben folyt a munka. Még blogot írni sem volt időnk. A hibajavítások mellett egy nagyobb fejlesztésbe is belefogott a csapat fele, amit a héten akartunk kitolni, de már csak jövő hét lesz belőle. Az elmúlt néhány napban naponta több, mint 250 levél és…..
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
Amikor ez a posztot elkezdtük írni, akkor éppen karbantartás volt az iwiw-en.Mire befejeztük, addigra már MŰKÖDÖTT az iwiw!!!Ma többször volt kimaradás, elnézést kérünk, sajnos ilyenkor keveset tudunk tenni. Annyit azért megtettünk, hogy amennyire tudtuk, HOLNAP REGGELIG…..
Sok visszajelzés jött a meghívásokkal kapcsolatban. Internet Explorer alatt állandóan szétesett a meghívás ablak, a de Firefox alatt is túlságosan nehézkes volt.Most sem hasít ugyan a barátok listájának betöltése, de a képek már nem lassítanak. Egyszerre több barátot láthatsz…..