Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pubahh

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki kell adnia a váci önkormányzat tulajdonában lévő cégnek azokat a szerződéseket, amelyeket a múlt nyári Ákos-koncerthez kapcsolódóan kötöttek -  erről a Budakörnyéki Járásbíróság döntött szerdán. Kiderül végre, hogy mennyit és milyen feltételekkel fizetett a fideszes önkormányzat cége az…..
30/40 Joy - filmkritika 2016.01.02 03:20:29
Álmodozni jó. Ha pedig meg is tudjuk valósítani az még jobb. Persze azt, hogy valaki megtalálja az önmegvalósítás maga számára ideális állapotát, nem adják ingyen. Azért harcolni kell, az rengeteg fájdalmat, áldozatot, szenvedést, vért, verejtéket kíván és a csúcsig vezető…..
pubahh 2016.01.02 14:11:28
Végre itt van, megérkezett. Hosszú hónapok alatt lezajló médiakampány, többszörös sajtómegvezetés és számtalan hamis kiszivárogtatás után most már teljes hosszában is elérhető az évtized egyik legjobban várt albuma, a Daft Punk által jegyzett Random Access Memories. A…..
Pontosan egy hete, október 3-án jelent meg Ákos új nagylemeze, a 2084. Erről a lemezről a Lángoló Gitárokon debütált az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó videója is, most viszont nem hagyományos klipet mutatunk be, hanem egy úgynevezett lyric videót, ahol a dalszöveg mellett…..
Volt már sámán, pap és katona, dalolt már parasztingben, egyenruhában és frakkban is, de a lényeg, a dalok, a mondanivaló nem változik. Mint minden szerzői előadó, Kovács Ákos is csak arról énekelhet, ami foglalkoztatja, a köntös, az előadásmód csak eszköz. Idén egyenesen a…..