Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabe-18

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
RockStation 14 szexi rockdal 2017.04.29 09:00:00
Itt a tavasz, dagad a... jó, ennyi elég is a vulgáris kifejezésekből. Igaz, hogy az elmúlt héten, hetekben nem igazán jutott ki a randi-pozitív időjárásból, de azért a tavasz csak a megújulás, a szerelem és ehhez hasonlók időszaka. Ilyenkor tombol a romantika, amihez nem árt…..
Gabe-18 2017.04.30 03:35:39
Úgy látszik még mindig nem ért véget az Aerosmith és Steven Tyler körüli/közötti kavarás, illetve a zenekar (vagy annak menedzsere) már kínjában nem tudja, hogyan kéne minél jobban a felszínen tartani magát. Jelenleg ugyanis az énekes (a képen ő és színésznő lánya, Liv…..
Game Box Stranglehold: Lassitsunk! 2007.09.10 16:57:00
  Aki látta a Hard Boiled,magyar címen Fegyverek Istene cimű mozit valamikor,az biztos előnyben van velem szemben mikor a Stranglehold cimű akciójátékról kell mondani valami szépet.Mivelhogy a játék közvetlen folytatása a John Woo rendezte filmnek,és a neves szakember a játék…..
Game Box BIOSHOCK,a vizikaland. 2007.09.03 20:46:00
  A demóról már volt szó a Bioshock-al kapcsolatban,azóta már a full játék vége felé járok,igy gondoltam eshetne erről pár szó.Annyi bizonyos,ez a játék megérdemli hogy beszédtéma legyen.A demó után persze nagyok voltak az elvárások.Egy pálya idejére sok játék le…..
   A Medal of Honor régen elvágta magát nálam.Pedig jól indultunk "mi ketten" még a PSX-es időkben mikor a MOH óriási sikerként robbant be az akkor még elég gyerekcipőben járó konzolos FPS piacra.Engem is elvarázsolt hogy végre nem Doom pixel szörnyeket kell…..
Game Box Bio"demo"shock 2007.08.16 15:07:00
A Bioshock az idei öszi-téli játékáradat egyik legnagyobb cimének ígérkezett,és még a rendkivül erős felhozatalban is külön figyelmet érdemelt a játékosok nagy részétől.Egyes hiresztelések arról szóltak hogy nem lesz kiprobálható demo a játékból,de aztán a készitők…..
Ez aztán az igazi nosztalgia részemről.Mivel a labdarúgás szeretete legalább olyan régi nálam mint a videojátékoké,igy a focis játékok mindig is kiemelt szerepet kaptak részemről.Olyan 1994 körül lehetett,mikor én még csupán egy C64 egyre kevésbé boldog tulajdonosa voltam,hogy…..
Ha már az első játékról emlitést tettem akkor talán tegyünk az utolsóról is,amelyhez szerencsém volt.Ez pedig a cimben szereplő Overlord.         Érdekes uton jutott az Overlord hozzám,mert alapvetően semmit sem tudtam róla előre.Pedig…..
Game Box Az első játék: Pong 2007.08.06 18:02:00
Igen,ez volt az első játék amivel játszottam.Az már merő véletlen hogy talán valóban ez volt az első videójáték is,de erről megoszlanak a vélemények.Na persze én jóval később találkoztam vele,még a nyolcvanas években valamikor.A kiszerelése is igen egyedi volt,mint a Videoton…..
Game Box Kezdet 2007.08.06 16:49:00
Sokan írnak mostanában blogot,gondoltam egyet talán én is el tudok kezdeni.A téma adta magát.Jó 10-12 éve aktivan játszom hol konzolon,hol pc-n,hol mindkettőn.És akkor még az előtte eltöltött C64-es és piacon vásárol behatározhatatlan típusú videójátékokal eltöltött időt…..