Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cgitar

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Úgyhogy lenne néhány további kötelező kurzusötletem: Marx és Engels antiszemitizmusa A Trianon után a határon túlra került magyarság tragédiája A Tanácsköztársaság alatt a népbiztosok, a kommunista keretlegények és halálbrigádok által elkövetett emberiesség…..
                Utcára mennek tüntetni felháborodásukban, és nem a rendőrök viperáival, gumilövedékeivel találják szembe magukat, mint 2006-ban a magyarok. Mi a felháborodás oka? A rasszista Jobbik, tömeggyilkos merénylet lehetőségét…..
Érvek és tények, vannak pró és kontra.     Korábbi posztom Vajk árulásáról, mélyebben érintett meg embereket, mint sem gondoltam volna. Aki élesben kommentet ír a témában, azt kiteszem, de aki E-mailben fejti ki a véleményét, azt nincs jogom közzétenni. Ez,…..
 Kedves Sorsukban osztozó Honfitársaim!  Számos írásomban igyekeztem megvilágítani, a saját nézőpontomból látható dolgokat, könnyűnek épp nem nevezhető életünk buktatóit, amelyeken eddig rendre elbuktunk. Talán a legfontosabbról írtam a legkevesebbet. A…..
cgitar 2012.06.25 20:51:56
@béla lászló:
Nagyon nincs más lehetőségünk csak a Jobbik. A Fidesz alattomos sunyiságai azért jók mert felébresztik az alvó 2/3-ot.
Jobbiknak nem ártana kicsit szimpatikusabban megnyilvánulni mert pl. a Vonának a félszólalásai amik tartalmában rendben is vannak de mintha szándékosan úgy lenne megfogalmazva, olyan kifejezéseket használ ami a félénkebb embereket inkább taszítja de semmi esetre sem vonzó számukra a Jobbik.
New World Chaos hol is? 2012.05.14 10:46:00
Én ezt már láttam valahol, rohadt ismerős:                                   JAAAAAAA megvan, itt szerepelt valami hasonló több mint egy éve (2010-12-18, legyen másfél): Ez egy kamatos kamat függvénye volt, tulajdonképpen egy exponenciális görbe…..
 Kicsit unalmas lenne, ha mindenben egy lenne a véleményünk :)  Nem tudom, mennyire leszek épületes, de én nem a pártokban és a pártoskodásban látom a megoldást. Szerintem a pártok nélküli közvetlen demokrácia volna a megfelelő. A képviseleti demokrácia…..
   Egészen biztos, hogy a ma regnáló elit, rémülten igyekszik szétverni a Jobbikot. Nem lesz könnyű, sőt, szerintem nem is sikerül. Sokan ébredtek már rá, hogy a szakadék felé rohanunk, és egyedül a Jobbik igyekszik elfordulni az iránytól. Nem tudom, te miben látod a…..
 Hová tűnt, az alapintelligencia?  Vannak munkahelyek, melyeknél megkövetelhető, sőt, a személyzeti vezetőnek meg kell követelni, a jelentkezőknek, munkavállalóknak, legalább az alapvető intelligenciáját. Nem lehet, egy goromba, udvariatlan embert, ügyintézőként,…..
 Fél év tejmentes diéta után bizony nagyon tudnak hiányozni az ilyen ételek, mint a tejberizs, vagy a túrógombóc… Nyilván, megpróbálom így-úgy helyettesíteni, kiváltani a kritikus hozzávalókat, de őszintén: nem mindig járok sikerrel. Ezért – is - jó, ha van…..
 Meg kell hallgatni az előadást, utána meg kell határozni kinek-kinek a saját szempontjai szerint, a dolog értékét.    Annyit bizonyosan megér, hogy senkit meglepetés ne érjen.   Béla…..
 A kiút?  Sokat gondolkodtam azon, valószínűleg több millió honfitársammal együtt, hogyan lehetne helyrehozni, azt a végzetes hibát, amit a nemzet, jóhiszeműségében, a legutóbbi választáson elkövetett. Ismerjük mindannyian a régi magyar közmondást, mit jelent a…..
 Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnök úrnak.   Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Érdeklődéssel hallgattam a parlamentben elmondott beszédét, és nagy várakozással figyeltem, vajon milyen álláspontra jutott, az EU, a bankszektornak köz-pénzből való újabb…..
 Gyúlnak a tüzek.  Gyúlnak a tüzek, és ezt nem tudjuk nem látni. Ezek, nem azok a tüzek, amelyeket a magyarok örömtűzként gyújtanak, a Kárpát-medencei exodusz örömére. Arra még egy kicsit várni kell.    Ezek a tüzek, nem ünnepi, hanem igen is pusztító…..
cgitar 2011.10.18 07:30:04
 Szegény Budapest.          „Budapest, Budapest te csodás     Te vagy nékünk a szívdobogás” Ugye, vannak még, akik emlékeznek erre a régi kedves magyar dalra, amit egy öreg barátom idézett fel a közelmúltban. A napokban…..
évszázados átverés Felhívás 2011.09.05 22:31:00
 KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!Ezúton adom közre a Fehér Kéményseprők felhívását. Ez alkalommal bizonyíthatja a magyarság, hogy a nemzeti érdek is számít annyit, mint egy tűzijáték, a népnek odadobott látványosság. Arra évente legalább egymillió érdeklődő szán időt. Vajon, a…..
 Becsuktam az ajtót.   Becsuktam az ajtót, illő tisztelettel. Nem méregből, vagy dühből, hogy tokostól essen ki, nem reménytelenségből, mint aki mindent feladott, becsuktam, mert ismerem a magyar közmondást, a fogadatlan prókátorról, akinek a magyar hagyomány szerint,…..
  Miért nincs elszámoltatás?     Sokan dohognak, a fityesz szavazói közül is, miért nincs elszámoltatás. Hogyan lehetséges az a metamorfózis, amin áthaladva, ez a társaság, a nemzet egyik élharcosából, az EU, és a globáltőke, legsimulékonyabb…..
cgitar 2011.06.30 18:41:57
Miért nincs elszámoltatás ? Pusztán arról van szó, hogy szervezett magánhatalom úgy kezeli Magyarországot, hogy ez már az ővé és ezt teljes joggal gondolhatják mivel az ő tulajdonukban van gazdaság a pénzrendszer a kulturális szféra a vélemény hatalmi szféra az írott és elektronikus médiák hegemóniájá, gyakorlatilag mindent ez a bűnbanda tart az irányítása alatt. Csak azokat enged érvényesülni akik őt maximálisan kiszolgálják és együttműködnek velük. Minden mást eltipor elnyom lejárat és ha nem tudja korrumpálni vagy megzsarolni azt likvidál. Szerintem ezért nincs elszámoltatás és nem is lesz ! Ez az Orbáni Fidesz nem Kossuth Lajos, Petőfi Sándor (és még sorolhatnám) féle derék magyarokból áll ! Ezek gyáva karrieristák zömében. Ezeket csak a saját életük érdekeli. Mindegyikük maximum a családjára gondol az ország lakossága számukra csak ürügy amire tudnak hivatkozni hangzatos szólamaikban. Sajnos ez addig fog tartani ameddig a lakosság ezt hagyja ill. nem ismeri fel, hogy milyen kutyakomédia része, és nem mondja azt egyszerre,hogy elég volt ebből a uniózásból ebből a képmutató mocskos csaló kamatos kamatot működtető korrupt rendszerből. Ami persze nehéz lesz, mert a kifinomult módszerekkel dolgozó médiájuk ügyesen köti le és téveszti meg a puszta létéért küzdő lakosság nagy részét. A sok lényegtelen felesleges információkkal úgy televágják az emberek agyát, hogy lassan már azt is elfelejtik, hogy magyarok egyáltalán.
A NIKE nem más, mint egy divat alapú kulturális jelenség. Mark Parker a cég nagymestere, akit egyébként a szakma 2010-ben az év cégvezetőjének választott, és aki visszahúzódó természete miatt megkapta a legalább ennyire értékes anti Donald Trump érdemrendet is, meg hab a tortán...
 Válasz egy kommentre.    "a nép, ekkora hibát még egyszer el nem követ" … dehogynem, sajnos elég nagy az esély rá. Kicsit megsimogatják a magyar buksiját és szépen beszélnek vele, máris megszavaz mindent. Amit a média felkínál, behipnotizál neki…..