Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babreka

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Női horgász 2015.12.27 06:21:52
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
Tisztelt Mt!   Röviden leírom, miért távolítottak el legutóbbi munkahelyemről. Irodai munkáról, főként adminisztrációról volt szó, én voltam, aki utolsónak érkezett a céghez és aki elsőnek volt kénytelen menni, ráadásul olyan dolog miatt, amit egyrészt nem csak én…..
babreka 2012.03.12 19:16:16
@Ann1294: Abszolút igaz. A múltkor nálunk a világításon vesztek össze. Nagy légterű iroda, az egyiknek azért fáj a szeme, mert ég a villany, a másiknak meg azért, mert nem lát. 10 percet veszekedtek velem (velem, aki a főnökük vagyok), hogy tegyek valamit. Hát mit? Szereljem ki a neont?! Majd miután közöltem, hogy nem óvónőként végeztem megsértődtek. Teszem hozzá, középkorú mindkettő sima érettségével, effektíve kényelmes irodai munkával keresik a betevőjüket. - A másik véglet a 20 éves folyton Facebookozó kolléga. Hát nem hiszem el, hogy nem lehet anélkül élni, hogy ne posztoljon valamit az illető óránként. Minek? Közléskényszer?! Nevetséges! Despota én nem vártam volna 3 hónapot a kirúgásoddal...
babreka 2012.03.12 19:29:53
@Ann1294: :o))) Hihi, beégtem. Jellemzően nem kommentelek itt, de a cikk megfogott, mert napi probléma nálunk.
Múltkor majdnem besírtam, amikor két kollégámat szétültettem, mert egész nap hangoskodtak. Mit látok a Facebookon este? Napközben okostelefonról megosztotta a Facebookon, hogy ő el lett ültetve...Annyira fontos volt ezt virtuálisan is közölni a társadalommal, hogy nem tűrt halasztást...Roppant fontos információ.
Amikor terveztük Darvastóthtal a sétát, akkor a - Telelift rendszer mellett - a raktár merült fel először mint potenciális és érdekes célpont, így a 12 szintes - a palota udvarára épült - épület is külön bejegyzést kap.A raktárat a palota belső udvarára építették, mostanra…..