Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fülig Jimmy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vasárnap este a Mesterházy-Horváth-Szanyi álomtrió sajtótájékoztatója után, amelyen egy kivetített diagrammal bizonyították, hogy a választást igazából a szocialisták nyerték, Lelky Lolával azon melegében elkaptuk Szanyi Tibor kampányfőnököt. Mennyi az annyi, meg úgy…..
Fülig Jimmy 2010.10.04 14:04:30
@Tilikov: "Lehet, hogy csak azért mondom, mert kazincbarcikai lakos és szegedi diák vagyok, de én igenis látom a szoci győzelmeket. Annyira már nem érdekeltek, hogy el is menjek értük szavazni, de mégis örülök annak, hogy a közvetlen környezetem nem merült el a narancstengerben."
Látom, igazi harcos vagy! Nem szavazni, partvonalról pofázni, hehe.
Mellesleg a retegő balosoknak: diktátorokat az ókori Rómában is neveztek ki például súlyos veszély esetén, maga ez a tisztség egyáltalán nem negatív fogalom. Persze nem mindegy, hogy adott esetben valakit kineveznek(!!!) teljhatalmú vezetőnek, vagy csak virágesővel bepucsítanak neki, mint anyádék a bevonuló ruszkinak.
Vááááá! A lemezborítók nagy szerelmese révén széles mosollyal tárom elétek a TOP20 lemezborítót, melyet MS Paint programban az eredeti másolataként készítettek el. Riszpekt a Paint My Album szerkesztőinek!..
Fülig Jimmy 2010.09.12 11:56:51