Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sicc38

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapkodom a fejem, de visszamenőleg is blogolok. Bocs, hogy eltűntem, csináltam magamnak munkahelyet... pénz az ablakban, menedzserbetegségek már megjelentek, de élvezem!!! :) Nem merek írni, elkezdtem egy héttel ezelőtt, de nem mertem leírni, mert hülyének néztek. Így is.…..
  Még mielőtt a Róla (Ő, a nagy Ő) szóló listámat megosztanám (nagyon remélem, semmit se hagytam ki belőle, de igyekeztem legalábbis), úgy döntöttem, mától visszaállítom a publikusságát a blognak, mert annyira nincs már értelme rejtekezni, meg azért, mert mindenkinek…..
Úgy tűnik mostanában kb. heti 2 posztra van időm meg kedvem. Mentségemre legyen szólva, hogy mióta FB-on is csevegek a csajokkal, kevésbé érzem szükségét az írásnak. Az előző bejegyzést vasárnapnál hagytam abba, így innen folytatom. Vasárnap: 74,1 kg. A napom kicsit…..
újévi fogadalmaim száma: 0 (de betartom), fogadalmak alacsony számának oka: szilveszteri pálinkák magas száma (húb+ kategória konkrétan), cigaretták száma: 0 (tegnap este óta), alkoholegység január 1. óta: 0 (a gondolat is hánytat :)) Megint jó hosszasan hallgattam (ne aggódj,…..
 ... ez elől nincs hely, ahova elbújhatsz,Ugyanis hangosabb lesz ;) Vagy nem. A következő rövid történet még mindig végtelen, és egy lányról szól, aki lelkileg kicsit kikészült a napokban, továbbá egy olyan fiúról, aki meg akarta vigasztalni.A könnyek végigcsordultak az…..
Kedves Taplóm Magassarkú 2010.11.28 20:35:00
Egyszer most már hivatalosan és tudományosan meg kell mérnem, hány centi magas vagyok. Nézegetem a hölgyek adatlapjait a csoda társkereső oldalon és nem elég a magasságot figyelnem, de még hozzá kell adnom a magassarkú cipőket is. A hölgyek ugyebár szeretnek magassarkúban…..
 Képek. Ebből áll az életem, képekből, amik hol felbukkannak, hol nem, hol kedvesek, hol nem. Kifürkészhetetlen képsorok és a véletlen furcsa fifikája teszi őket érdekessé. Amikor egy ember a saját sorsán kezd, elgondolkodni rájön, hogy 2 féle is lehet: Lehet egy olyan,…..
Minden, ami... Rablópandúr 2010.10.28 07:53:00
 Az úgy történt, hogy tegnap elindultam itthonról, gyerek, kutya, sminkbőrönd (nagy), sminktáska (kisebb), gyerek utazós holmi, babakocsi, autósülés.Leadtam a gyereket, majd egy kis ügyéntézés után leparkoltam, gondoltam felviszem a kutyát meg a smincuccot, még gyorsan…..
Kedves Taplóm Mokka, kacagány 2010.11.08 18:39:00
Szóval ott tartottam, hogy regisztráltam az egyik társkeresőn. Most végre rávettem magam arra, hogy körül is nézzek ott...A rendszernek van egy "közös nevező" funkciója, ami a megadott adatok alapján (saját adatok, ideális jelölt "paraméterei") kiad egy…..
Kedves Taplóm Dicsekvés 2010.10.31 23:08:00
Kíváncsiságból megnéztem a blog statisztikáit. A rendszer átlag 7-8 látogatót tart nyilván naponta. (7-8 egyedi IP cím - ha ez mond valakinek valamit...) Én 4 emberről (+szerény személyem) tudom biztosan, hogy néha olvassák ezt az agyzsibbasztó hülyeséget. Kérném, hogy…..
sicc38 2010.11.06 08:54:59