Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arkalina

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bikmakk és Styxx közös sorozata (Első rész ←) Hogy ne nézz teljesen hülyén, ha egy társaságban hozzá kellene szólnod. Hogy valaki fel merje tenni helyetted a legegyszerűbb kérdéseket. Hogy tudd, mi a téma. Ez itt a jó útra tért szlavofóbok kiskátéja, a…..
Styxx és bikmakk közkívánatra új, közösen jegyzett sorozatot kezdenek. Új részek hetente! „Klasszikus fejlődésregény” – Csurka István „Lebilincselő” – Hagyó Miklós „Egy beteljesült állom” – Schmitt Pál „A legmagukfajtább, amit idén olvastam” – Morvai…..
Arkalina 2011.04.04 21:09:02
@bikmakk:
@mrs.starkey:

Nem bántódtam meg, és értem én teljesen, hogy neked fáj, és azt is, hogy egy tematikus blogon van bennfenteskedés.

Nem támadni akartam, csak kicsit bemutatni a másik oldalt, és elmondani, hogy szeretnénk mi rendesen kimondani azt a Dubrovnikot, és egyáltalán nem nehéz, csak egyszerűen a bikmakk és részben általam is fent vázolt háttér miatt tudatlanok vagyunk, valami berögzült, és alkalmazzuk másvalamire is. Hangsúlyozom, jó szándékkal.

Erről pedig nem tehetünk, és ha mondjuk egy horvátul beszélő, vagy akár csak ezt a szabályt ismerő kijavít, akkor biztosan megmarad. Én terjeszteni fogom, ti meg ne menjetek a falnak, hanem javítsátok a tudatlan pesti népeket! :)
Az I. rész után Brother Love folytatja. Nagyon-nagyon jó írás.A modoros ebtartó meghatározásánál – figyelembe véve a modoros hívőről szóló dolgozatot ért kritikákat – ezúttal pontosabb elhatárolásokra, az alfajok precízebb körülírására törekedtünk. /Kezdő…..
Az alábbi kirohanást Anna intézte hozzánk. Örülünk neki. Az egész az élettel kezdődött. Lehet befelé élni, csendesen, észrevétlenül. Lehet zajosan, magunk körül jó nagy port kavarva élni. Egy ideje pedig már lehet fszbúkosan is élni. Ez a XXI. század legújabb,…..
-Apu, Apu, mikor lehet már kutyánk? Annyira szeretnék egy nápolyi masztiffot meg egy magyar vizslát... meg macskát meg mindent! -Majd ha kertes házunk lesz, akkor. Akkor mindent lehet. De ide, a lakásba nem hozunk állatot, annak nem itt van a helye.     // // Ismerős…..
Arkalina 2010.10.05 09:39:40
@Zorita: Volt egy barátnőm, akinek a családja lassan tíz éve próbálja árulni a három szintes házát, mostmár valami 3 milliónál tart az ajánlat, e három szinten lakik a két szülő, meg három palotapincsi.
Arkalina 2010.10.05 09:10:31
@lárvalányhaj: igen, erre a kutyára gondoltam, csak lánc nélkül.
 Muddy újra, a tökéletes fesztiválajánló és a táncházas után - és még ezeknél is lehetett jobbat csinálni - itt van. A modoros magyar rocklegenda Hogy állt össze a zenekar, hogyan ismerkedtetek meg?A Feldmayer Tibi vörösmartys volt, mi meg ketten a Kovácsovics…..
Arkalina 2010.09.14 12:46:06
@KopaszMercis: a beszédírók szerintem magukban röhögve, akik előadják, na azok tennék komoly pofával.