Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atlas1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar-arab barátság napja, Ajka, 2010.09.11.:   Képgaléria és a riport.  "Nem akarom visszasírni a Kádár-korszakot, de akkor jó kapcsolatokat ápoltunk az arab országokkal, nemcsak árut, tudást is exportáltunk." "Azért is fontos a kapcsolatépítést,…..
Atlas1 2010.09.12 10:01:46
@Kartal (fekete mellényben): Majd alkalom adtán írd már le légyszíves, hogy ennek a bejegyzésnek mi a szar köze van a Jobbikhoz? :D A Kommentelőt sem értem, hogy a címke mitől "jobbik"...? Még, ha valamelyik képviselőnőnket látnánk a képen hastáncolni sejteném. Ha a Jobbikosok Gyros-szal kampányolnának, s közben hastáncot lejtene Szegedi Csanád és/vagy Vona Gábor, akkor is érteném.. De így...
Az, hogy Magyarországon Gyros-t árulnak (ami valljuk be nem is olyan rossz találmány) az köszönhető a liberális népvándoroltatásnak. Szerencsétlenek betelepülnek, s próbálnak valamiből megélni. Tudták jól, hogy a Hamburger mellett színesítheti a palettát a Görögök Gyrosa. A számításuk bejött, s ma már boldog-boldogtalan (kínai, török, görög, s talán még cigány is árul Gyrost). Izraelben is árulják a Székely kürtős kalácsot és állítólag nagy sikere van. Ennék inkább a tehénszart.... Sütve vagy főzve, az már nem érdekel. Azt jobban megérdemlik. Az legalább kóser. Azt maximum csak tehén érintette és nem disznóból van a disznóknak.
Atlas1 2010.09.12 10:03:14
@Aullah: Lehet! Jó sok Gyros kijönne belőle! :P