Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egérszalonna

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Audi megcsinálta a maga szuperdízelét, ki is próbáltuk és kijelentettük, hogya BMW felkötheti a derékszíjat… Nos, a BMW nem kötötte fel, hanem félbehajtotta és odasózott. A csatos végével. Hadd fájjon. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
egérszalonna 2012.03.05 06:34:05
Amint szóba elegyedünk az értékesítővel, meghökkentő ténnyel kell szembesülnünk: a használtautó-beszámítási diszkonthoz nem is kell használt autó. Mai cikkünk blogposztja...
egérszalonna 2011.07.23 10:51:28
@BOSCHtechnikus:

"Kérdezem én, hogy miért nem
lehet egyből annyiért árulni , vagy miért nem
szólnak maguktól , ha ekkora tételt
vásárolok, ajándékot, vagy kedvezményt
kapok?"

Na, vajon rajossz-e a megfejtesre? Figyelem, masok mar segitettek. :-)
egérszalonna 2011.07.23 13:10:16
@Benfranklin:

"A legtöbb kocsiban én is koppig tolom az ülést hátra(normális támlaszög), de nincs ilyen problémám, 192 vk."

Mivel szinte centire azonos a magasságunk, biztosan tudom, hogy van ilyen problémád. De vagy nem utazol hosszú távon, vagy hozzászoktál egy rossz megoldáshoz, ezért nem tudatosul. A Focusban ebből az üléshelyzetből ugyanis az ajtón levő könyöklőt el sem éred, magyarul nem tudod rendeltetésszerűen használni az autót. Az oldalüveg mellé is hiába próbálsz felkönyökölni, mert akkor a karod hátulját (a tricepszedet) nyomja a B-oszlop. És még a látóteredbe is beleesik. Na most ülj bele ezután egy Ceedbe és elcsodálkozol, mennyivel kényelmesebben elférsz. Pedig az is csak egy alsó-közepes, nem egy nagyautó.
egérszalonna 2011.07.24 10:27:44
@fogash:

Ma jó napom van, elmondom, mi a szitu.

A kereskedelemben és a szolgáltatásban dolgozó munkaerő egy része azért ég ki korán, mert a magadfajta Balkán-széli, rátarti bunkók felemésztik az emberi energiáit. Hiszen miről is van szó? Bele akarod kényszeríteni ezeket az embereket egy alá-fölérendeltségi viszonyba, saját alkalmazottadként akarsz velük bánni (ezt le is írod). Ezek az emberek ezt nyilvánvalóan nem akarják. Ők partnerként tekintenek rád és joggal várják el, hogy te se próbálj föléjük kerekedni.

Persze nincsenek illúzióim, tudom, hogy te ezt soha nem fogod megérteni. Mint ahogyan azt sem, hogy ez az ország nem akkoir fog felemelkedni, ha a kereskedők letolt gatyával kiszolgáltatják neked az utolsó alku utáni árat az interneten, hanem akkor, ha a magadfajta söpredék megritkul.