Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pléhöcsi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pléhöcsi 2011.03.04 13:26:05
Igazad van, tényleg vicces figura! :)
helyi-celeb.blog.baon.hu/
Komolyra fordítva a szót. Az emberek elégedetlenségéből (meg az szdsz felmorzsolódásából)táplálkozó siker elegendő volt, ahhoz, hogy az LMP bejusson a parlamentbe, de az azóta mutatott teljesítménye édes kevés, ahhoz, hogy komolyan vehető párttá nőlje ki magát. Ha megkérdezed az embereket, hogy mi jut az LMP-ről az eszükbe, azt fogják mondani, hogy semmi. És ez bizony még rosszabb, mintha csupa negatív dolog jutna eszükbe. Egész egyszerűen nem létezik, nincs, láthatatlan. Nem vitatom, hogy magánemberként értelmes emberek alkotják az LMP-t, de a szűk szobákban, esetleg egy sör mellett elhangzó jóízű beszélgetések még nem biztos, hogy elérik az emberek ingerküszöbét. A semmi mögé pedig sajnos nem fognak az emberek felsorakozni. Még akkor sem, ha valóban olyan fontos kérdések is azok, mint például a környezetvédelem. Úgyhogy lehet, hogy mégiscsak kéne arra a fránya kampányra áldozni!
Az egész sztoriról részletesen majd kicsit később, most egyelőre csak pár kép. Türelmetlen érdeklődőknek itt az előzmény, itt meg a beszámoló a tüntiről (by MTI).  ..
Kis Moszkva Újra a lenini úton 2010.12.21 20:46:00
Született itt is egy, a narancsuralom egyik intézkedésére apelláló üres bejegyzés (BéKa, csatlakoztunk a Magyar Narancs, a 168 óra táborához! Hogy ez negatív vagy pozitív pont a blog történetében, azt nem tudom :P), most pedig itt az ideje, hogy szót érdemeljen a másik,…..
Leszögezném, hogy a Nógrád Megyei Hírlap printváltozata csak elvétve kerül a kezembe, akkor lapozom csak át, ha nagypapámnál vagyok. Ennek roppant prózai oka van: nem vagyok hajlandó pénzt áldozni rá. Ennél fogva napi tájékozódásra marad az Nport. Nem tudom milyen késéssel…..
pléhöcsi 2010.12.13 12:33:09
@BéKa: Első sorban az utcán. :) Ez vicces, de Tarjánban tényleg a pletyka a legjobb információforrás. Különben a nagy hírportálokon szoktam beírni, hogy Salgótarján, Nógrád, esetleg még néhány település, aztán ha van valami leszűkíti.Ja meg a pártok internetes felületei, Nógrád tv,Beszterce KK, Strandépítők.
Különben ez a téma felveti az igényt, hogy talán a megyében is szükség lenne egy naprakész online újságra. Még azt is megkockáztatom, hogy pártoktól függetlenül is működhetne.
Hat éve történt talán a legmegbocsáthatatlanabb dolog, amit az MSZP művelt. Rendben: adósítsuk el az országot, titkoljuk el, hogy mekkora szarban is vagyunk, puccsoljuk meg a saját miniszterelnökünket, ma meg legyen egy bukott, hazug politikus a hangszórónk, és sulykoljuk, hogy a…..
pléhöcsi 2010.12.06 22:08:58
@Robert McKefir: Dehogynem! Hallgasd csak vissza a Kubatov felvételeket. A magyar állampolgárok zömének adatai bizonyos minősítésekel ellátva ott lapulnak a fideszes fiókokban. Ezt az adatbázist kívánták frissíteni és bővíteni. Ilyen egyszerű. Orwell sokmndent el sem tudott képzelni,amit ezek gátlástalanul megtesznek. Ebben szegény határontúliak csak eszközök voltak. Ráadásul a legolcsóbban így lehet új szavazókhoz jutni.
Különben meg elnézve a gazdaságunk alakulását, inkább nekünk kellene a határon túl rekedt magyaroktól segítséget kérnünk. :)
Kis Moszkva Alea iacta est? 2010.10.26 23:59:00
Nem gondoltam volna, hogy a közel egy hónapos poszt-csendemet "fideszezéssel" fogom megtörni, pedig de. Nem így terveztem, hiszen ma volt az új ciklus első rendes közgyűlése, ami simán megérne egy bejegyzést több okból kifolyólag is, meg felbukkant a közelmúltban több khm, salgótarjánhoz kapcsolódó…..
Van még néhány nap a kampányból, és feltehetőleg mind a Fidesz, mind az MSZP aktívkodik majd még egy kicsit. Egy kis kitelepülés, egy kis ez, meg amaz.Ami fix, az a Fidesz kampányzáró-rendezvénye szombaton, a Besztercén.Részletek később. update: Szóval reggelről a piacon…..
Tegnap este csak azért nem fordultam le a székről, amikor megláttam az alább látható képet Dóra Ottó Facebook kampányoldalán, az "Ottó a Mottó"-n, mert nem széken ültem. Nem tudom, hogy ez saját találmány-e, vagy a neten találták és "csak" felhasználták - mindenesetre kicsit inkorrektnek tartom,…..
Az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelő immár harmadszor készített kutatást, ahol a legjobban kommunikáló hazai városokat kereste. Az összesítés után felállította a tízezer lakos feletti lakosú városok - Budapest nélküli - imázsrangsorát. A városokat három…..
Kampánynyitót tartott pénteken délután a salgótarjáni MSZP a Besztercén, ahol a sztárvendég Michael Jackson Mesterházy Attila pártelnök volt. A képek alapján roppantmód szórakoztató eseményen Dóra Ottó sem akart lemaradni felettesétől, ő azonban nem táncolt, hanem mikrofont…..