Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netfoglaló

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden év július 1-én egy óriási WTF a fejem, mikor elolvasom, hogy ma van a Köztisztviselők Napja, és 69 ezer köztisztviselőnek ma munkaszüneti nap van. Miért pont a köztisztviselők? Mikor lesz a Pénztárosok Napja? Vagy Informatikusok Napja? "A köztisztviselők napját 1997…..
Gondolom teljesen sematikus és mindennapi a történetem, máshol más formában ezer emberrel megtörtént már. Ami viszont mindig felbosszant, hogy ez egy 16 hónapos babával nem vicces, felháborító, hogy sematikus, és végtelenül irritáló, hogy mindennapi.   A Heim Pál Kórház…..
Netfoglaló 2010.09.11 17:30:31
Mi is átéltük az időpontfoglalás nehézségeit sőt leginkább hiányát Magyarországon :)

Új kezdeményezésünk a Netfoglaló ingyenes időpontfoglalási portál (
www.netfoglalo.hu) - ez a rendelőnek és a betegnek is ingyenes, és teljes áttekintést, azonnali foglalást tesz lehetővé.

Mindenféle egyebet is lehet foglalni, van a portálon például állatorvos, fogorvos, fodrész, masszőr, szépségszalon és még sok más.

Rendelő, vagy bármilyen más cég saját maga, segítség nélkül, azonnal tud regiszrálni és mindent online beállítani, foglalhatóvá tenni.

Nézzétek meg!
 Lehet, hogy a kissé kényelmesnek vélt olaszoknak most mégis előnyére válhat eme tulajdonságuk. „Sziesztázás helyett kinek van kedve sorban állni a postán vagy a fogadóirodában?” Tehette fel magának a kérdést Silvio Berlusconi, mikor 2006 márciusában az általa…..