Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ETa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Fear The Walking Dead első évadát egy szóban kellene jellemeznem, azt mondanám, egyenetlen volt. Nem értek egyet a fanyalgókkal, nem tartottam sem unalmasnak, sem vontatottnak, voltak benne jó karakterek és mellélövések is, jobb és rosszabb részek egyaránt. A végén viszont úgy…..
- én nem spoilerezem le a fordulatot, de vigyázz, mert jelentősen ront az élményen, ha valaki mégis elszólja magát - Ritkán esik meg az emberrel, hogy beül a moziba egy viszonylag kevésbé bereklámozott filmre, majd egyszer csak döbbenten ráeszmél, hogy amit lát az annyira…..
Az egyik kedvenc geek témájú szakportálunk, a Gawker-birodalomba tartozó io9 összeszedte azokat a legfontosabb konspirációs teóriákat és homályos sejtéseket, amiknek a megfejtését jó eséllyel még maga George "Gyorsírásbajnok" R.R. Martin sem ismeri. Vigyázat, extrém…..
ETa 2014.04.09 22:54:59
@-Szűcs Gyula-: Tudom. Arra írtam hogy 100% biztos h Rhaegar az apja. Robertet csak azért említettem mert ködösítésnek tökéletes h sokan azt várják h az ő titkos fattya.

Azért akkor se hiszem h Benjen lenne Hideg Kéz. Van elég karakter a könyvben, nem hiszem h az egyetlen ember aki elveszett a Fal mögött ilyen egyszerűen visszahozza. Én inkább Joramunra gyanakszok. Lehetséges szerintetek ? Nem emlékszek konkrétan hogy végezte.

Oké nem gonoszak az erdő gyermekei. De akkor ők is tudnak halottakat felkelteni ? Mert Hideg Kéz hozzájuk tartozik.
Én mégis úgy érzem hogy valami ott nem stimmel.
 Egy munka kapcsán került kezembe a Zenithink cég 10 colos tabletje. Lassan két hete nyüstölöm és mint kiderült, utazáshoz is roppant hasznos kis kütyü a kínai cég gyártmánya. Az első kellemes meglepetés a csomagolás volt, hiszen a többi kínai gyártmányú kütyü…..