Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shirokuma

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CG vagy GC? Gondolom a Code Geass-t senkinek nem kell bemutatni és akik figyelik az aktuális anime-szezont azok már a Guilty Crown-al is találkoztak ami a 22 részes első évadjának a nagy részét már megtette. A Guilty Crown előtt pont a Code Geass-t néztem újra és egymás után a két…..
Szegasztok! Elegetek van a mai "moe" Neverending Shonen-ekből? Elegetek van abból, hogy Kishimoto és Kubo viccet csinálnak a Shonen mangákból? Na akkor van egy jó hírem. Ugyanis létezik egy Neverending Shonen, mely a maiakkal, de még még az akkori mangákhoz képest is egy elég…..
Sziasztok!Akik olvasták az Ichigo 100% kritikámat azok emlékezhetnek arra a mondtra hogy "Hamarosan eljő általam a CHAOS!!Ez  a mondat azt takarta hogy szándékomban állt bemutatni a Chaos Head című sorozatot. Sajnos azonban ez nem fog megtörténni! De miért is?MERT ENNÉL…..
Sziasztok! Tudom már egy jó ideje beigértem hogy bemutatom ezt az animét csakhát néhány rajtam kívül eső tényező hátráltatta de most végre bemutatásra kerül a 2010-es év egyik termése! Ime a Hyakka Rouran Samurai Girls cimű Anime!              …..
Szegasztok!Gondolom minden anime és manga kedvelő már találkozott az "otaku" szóval. De hogy mit is takarnak ezek a szavak, és hogy jó-e vagy nem? És hogy kik is ezek az "otakuk"?Ebben a hónapban ezekről fogok…..
Sziasztok! Igen ismét eljött az ideje hogy egy bizonyos témát boncolgassunk itt a blogon. Ez alkalommal nem Mangekyo hanem én írok Hónap témáját de remélem lesz olyan jó mint Mangekyo írásai. Az e havi hónap témájának azt választottam hogy miért közösítenek ki szinte minden…..
Másodszorra is összeültünk freddyD-vel, hogy megbeszéljük az idei Oscar fontosabb kategóriáit; ki kit remél, ki kinek szurkol, ki kire fogadna stb.     Letölteni INNEN vagy INNEN tudjátok..
Szegasztok! Újabb versenyző jelent meg az ANime Manga Palota nyereményjátékán, ez pedig nem más, mint Ati-Kun (tsukasa06)! És íme a videója, amivel jelentkezett:     Várjuk a többi versenyző amv vidijét is!..
Szegasztok megint!Figyelmeztetni szeretnék minden Weekly Shonen Jump mangákat olvasó személyt, mindegy, hogy Bleach, One Piece, Naruto vagy más Weekly Shonen Jump mangát olvas, hogy mivel December 27-én jelent meg az szám, aminek ma kellett volna megjelennie, ezért ezen a héten nincs se…..
Szegasztok! Ezúttal a Gonzo stúdió által elkészített Hellsing animéről elkészült bemutatóim kerültek fel újra a youtubera és a blogra is. Jó szórakozást!   ..
Sziasztok!Akik ismernek azok jól tudják hogy mennyire szeretem a karácsonyt! Nem csoda hiszen kiskoromtól fogva imádok benne mindent.Akik pedig lehordják a karácsonyt azokat pedig elküldeném melegebb éghajlatra!Itt egy videó amit én készitettem és ezzel kívánok mindenkinek Boldog…..
Shirokuma 2010.12.24 10:36:21
Szegasztok! Itt az ideje, hogy újra egy érdekes témát feszegessünk a "Hónap Témájában". Ezúttal egy igen különleges esetről fogok írni, méghozzá az anime "anti-rajongóiról", illetve annak okairól, hogy miért nem ennyire népszerű az anime itt Európában,…..
Sziasztok! Visszajöttem és ezúttal egy mangával jövök aminek már szintén bemutattam az anime változatát,gondoltam akkor erről is írok! Hölgyeim,Uraim és egyéb lények: Íme a Soul Eater manga!  ..
Zöld tábor, nem csak környezetvédőknek. Avagy: mi lesz ha együtt nyaraltatunk egy fiú- és egy lányiskolát?            Az animeipar eme tagja 2003-ban került ki a Matrix Studio kezei közül. Lássuk, hogy teljesített.Kezdjük az…..
Sziasztok! Ezúttal egy Animefilmről fogok nektek írni ráadásul nem is akármiről van szó hanem az egyik legjobb Ninja filmről amit valaha készítettek! Mai alanyom a Ninja Scroll cimű Animefilm!                          …..
Tegnap este lezártam a szavazást. Összesen 300 voks érkezett, köszönjük mindenkinek. És akkor a "Melyik a legjobb Neverending Shounen?" szavazás eredménye: A számok tükrében:Naruto:85 szavazatBleach:67 szavazatOne Piece:44 szavazatDragon Ball:43 szavazatMás:32 szavazatYaoi…..
Sziasztok! Lassacskán kezdem megérteni hogy mikor is kezdődhetett nálam az Animék iránti szeretet! Hiszen mikor 9 éves voltam ezt is orrba szájba bámultam és azt hittem ez is sima rajzfilm pedig animét néztem! Mai alanyom a Jungle Taitei c.Anime!          …..
Szegasztok! Húúú, de régen volt már kritikám mangából, de most végre találtam egy eléggé jó alanyt arra, hogy egy hárem manga hogyan tudja egyszerre aranyosan elmosolyogtatni az olvasót, és hogyan tudja rombolni az erkölcsöt. Íme a KissxSis!  ..
Szegasztok! Hamarosan itt lesz az őszi Mondocon, melyről adunk pár tanácsot és információt.                                       A Mondocon ezúttal is a Hungexpo-ban lesz, amit a 2-es metróval…..
Szegasztok! Ezúttal hamarabb lesz "Hónap Témája", melyben egy eléggé érdekes dologról fogok írni, a Neverending Shonen-ek történelméről!   A Neverending Shonen egy azok Shonen műfajú mangák és animék között, melyek nagyon, nagyon hosszúak, a mangakájuk…..