Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zilllosarkany

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Szomorú hírt kell közöljek. A blog bezárja kapuit végérvényesen, de a TCW részeket továbbra is gyártom, már egy ideje készen van két új rész is, de bizonyos okokból nem teszem fel. Akit érdekel, az olvassa el a fehér szöveget kijelölve azt. A társoldalak vegyenek le,…..
A 3. évad 2. része az 1. évad 4. részének folytatása. Szóval előbb azt olvassátok el, majd csak eztet. De lehet fordítva is. Tessék, íme a rész:Újra bosszú ( Revenge )' A bosszú kettő esetben működik: vagy sikerül, vagy elbuksz. 'Merénylet. Ziro parancsára Cad Bane, a híres…..
Sziasztok! A mai kérdések már a 2. évadhoz kapcsolódnak: A 2. évad legjobb 5 része, a legjobb 5 karaktere, és a legjobb 5 helyszíne. Várom a válaszokat! ..
Az első körben a következőket kell leírnotok: Az 1. évadban a top 5 rész szerintetek, valamint a top 5 szereplő, és a top 5 helyszínAz én válaszaim:A TOP 5 rész az 1. évadban:1. Jedi Crash 1/132. Lair of Grievous 1/103. Destroy Malvolance 1/44. Rookies 1/55. Hidden Enemy 1/16A TOP 5…..
Sziasztok! Most ezekre kell válaszolnotok: Szerintetek melyik az első évad legrosszabb része, ki az első évad legjobb új karaktere, és az első évadban melyik csaták voltak a legjobbak ( melyik részben, és ebből hármat kell megadni).Az én véleményem:A legrosszabb rész: Downfall of…..
Itt a legújabb részem. Jó olvasást!                                 Clone Wars Saját 2. évad…..
Nos hát kicsit lemaradtam, mert hát…. Nos inkább ne írjak semmit, hanem olvassátok: Kezdjük is:   Újra fogságban. A két droid, C3PO, és Artoo Detu -t megint elfogta a hírhedt tudós, Huuak. Ám míg Dooku gróf megérkezne, addig Corusanton tovább folyik a küzdelem. Anakin…..
zilllosarkany 2012.01.29 13:40:58
‘ Bízzál a megérzésedben, és akkor a megérzés is bízik benned ‘   Veszélyes csapások. A szeparatisták szörnyű csapást mértek a köztársaságra. Így Corusant védtelen. De ez még a kisebb baj, ugyanis C3PO, és Artoo Detu -t elrabolták. Ventress ügyes tervével…..
zilllosarkany 2012.01.29 13:38:11
90%
zilllosarkany 2012.01.27 14:57:27
szia! leszünk társoldalak? koztarsasag.gportal.hu
majd ha felkerülnek a részeim, lécci értékeld őket, persze ez kölcsönös is ;)
És a második évadzárás hamarosan jön, de mégsem fogom egyszerre kiadni. Majd jönni fog az évadzáró, de előbb persze olvassátok el ezt, ami nagyon izgalmas. Íme:Egy új ellenség' Egy lehetetlen feladatot nem szabad egyedül megtenni ' Hosszú háború. A két fél csatája már nagyon…..
Azt hiszem, nem tudok magyarázkodni, mert semmi nincs a mentségemre, de kérlek értsétek meg, hogy nem mindig van kedvem CW részeket írni. Őszintén szólva mostanában nem is volt, és sajnos magát a sorozatot sem követem egy ideje :/ Valahogy elvesztettem a motivációmat, ami…..
Clone Wars Blog Pályázat 2011.07.23 14:21:37
 Nos, mivel nem elérhető egy szerkesztőtársam sem, és szeretném ha tovább pörögne a blog, kihirdetek egy történetíró pályázatot. Sokan, mint láttam, írtok történeteket vagy csak magatoknak ,vagy más oldalakra is felteszitek azokat, így ezúton szeretném megtekinteni…..
  Sziasztok blogozók!Mivel mostanában szeretek felméréseket végezni különböző dolgokkal kapcsolatban, és azokból statisztikát készíteni, majd megállapítani bizonyos információkat, arra gondoltam h nektek is feldobnék egy ilyen témát. A feladat nagyon egyszerű lenne,…..
zilllosarkany 2011.10.09 20:32:29
@starwarsgrievous: a tarierben látszik, h lesz egy szenátusi kommandós áruló, lehet h klón is, nem tom és ani pedig szerintem most kóstol majd bele igazán a sötét oldal valódi izébe :D
Újra Orto Plutonián„A gonosz olyan, mint a víz; bejut a legkisebb résbe is.” Ismét fagyos a helyzet Orto Plutonián! A nemrégiben lezajlott háború után a Talz fajnak ítélt planétán most talán újra krízishelyzet kezd kialakulni. Mikor Papanoida báró elveszti a…..
zilllosarkany 2011.06.23 12:30:26
:D naon jó, várom a folytatást :D 96%

@kav12: hogy írsz ilyen hosszú hszeket? XD XD XD
Már nagyon vártam, hogy elolvashassátok ezt a részt, és végre itt az alkalom! Remélem élvezni fogjátok, és írtok róla véleményt :PPillantás a jövőbe"Attól még, hogy valamit valaminek hiszel, lehet, hogy egészen más."Ass’ hessian még mindig szabadlábon! A…..
Háát, most megírtam ezt a részt, fel is raktam... :S Remélem nektek joban tetszik, mint nekem :/Vereség a Hothon! A remek szeparatista stratéga, a trandoshi Ass’ hessian visszaverte Anakin Skywalker seregeit a fagyos bolygón, és még nagyobb erősítést kért Dooku gróftól, aki…..
zilllosarkany 2011.06.23 12:19:01
Mondtam, hogy mindjárt jön a következő ;) Ez a rész a Hothon játszódik, és mint mondtam már, több szereplőt is viszontláthatunk. Ez még csak a duológia első része, de  akövetkezőre se kell sokat várni :DKöztársasági győzelem! Miután Plo Koon mester egy kitűnő csellel…..
Itt is van! És lesz! És mindjárt jön a következő!Ostromlott világok! A támadó szerepét pedig egyszer a Köztársaság, másszor a Szeparatista Szövetség vezetői foglalják el. A háború hosszú karmai már a Peremvidék szélét ostromolják, és egyre több békés bolygó válik…..
zilllosarkany 2011.06.23 12:10:23