Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nezsu11

14 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszik még valaki Goró Oszkárra? A Fidelitas alelnöke 2006-ban a tévészékház előtt megdobálta a rendőröket, üvöltözött, bíztatta a társait, akik felgyújtottak és megrongáltak 21 gépkocsit és két motorkerékpárt. A székházat megtámadták a szélsőjobbos zavargók, akik behatoltak az épületbe,…..
nezsu11 2016.12.01 00:39:25
Két fontos feladat áll az ország előtt. Először is: meg kell szabadulnunk az Orbán-rendszertől, vissza kell állítanunk a demokráciát és a jog uralmát. Másodszor – a többi európai országgal együtt – valóban meg kell találnunk a megnyugtató megoldást a tömeges bevándorlás által felvetett…..
Tényleg leírhatatlan, mit érez egy szülő, ha a gyerekét bántják.Tudom, történetesen végigcsináltam már párszor.Rettenetes.És hát egészen biztosan számolnia kell szerencsétlen szülőnek azzal is, hogy ilyenkor mindig lesz egy-két jó fej alak, aki majd gúnyosan megkérdi, mégis mit keresett ott a…..
      A címben felvetett kérdés égetőbb, mint gondolja a kedves olvasó. Nem szabad a homokba dugni a fejünket. A keresztényüldözés mindennapjaink égető problémája – ha másból nem, onnan biztosan lehet tudni, hogy már államtitkárságot is létrehoztak ellene. Ahhoz, hogy hatékonyan felvehessük…..
 A budai József Attila Gimnázium diákjai meghívtak, hogy beszéljek szerda délelőtt iskolájuk udvarán a diáksztrájk alkalmából. Az alábbiakban közreadom az ott elmondottak kissé szerkesztett és enyhén bővített változatát: Kedves Diákok,ahogy körülnézek itt az udvaron, eléggé egyértelmű, hogy ez a…..
Kedves barátaim! A minap rendkívüli megtiszteltetés ért. Munkahelyemen meglátogatott az üzemi tanács vezetője. Közölte, hogy nyugdíjba vonulásom alkalmából nem tudnak pénzjutalomban részesíteni, de úgy gondolják, megtisztelnek egy stadionnal. Gondoltam ez csak valami vicc lehet. Ők viszont…..
Minden egy dobozon kezdődött, al is csút, fel is csút. – Apa fogjál nekem békát.– Majd fog a Kádár Jancsi. És jött a karácsony. – Apa vegyél nekem kisvasutat.– Ugyan, majd, ha felnősz, veszel magadnak igazit. – De miből apa?– Közpénzből. Felnőtt és lőn nagy vagyon. Miből? Közpénzből. És szól a…..
Történnek ma Magyarországon nagyobb horderejű és tragikusabb események is, mint az alant elmesélt. Ám mielőtt hozzászokunk a véres polgárháborúk és az elképzelhetetlen erőszak elől menekülő családokat érő embertelenség és jogtiprás mindennaposságához, érdemes tudatosítani a krízishelyzetektől…..
Nem volt szabad az Ország, még annyira sem, mint a mostani. „Létező szocializmusnak” hívták. A diktatúra már nem volt olyan kemény, mint huszonöt évvel azelőtt. De a Rendszer keményen megtorolta a hivatalossal ellentétes véleményeket, azok csak súgva, baráti körben hangzottak…..
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
Manapság nagyon sok szó esik ezekről, ezért úgy döntöttem én is hozzászólok ehhez a témához. 33 éves koromig éltem Magyarországon, pár évet Rákosi alatt, legtöbbet Kádár elvtárs idejében. Ennek ellenére, vagy éppen ennek köszönhetően – diplomás közgazdászként…..
Mottó:Ha az embernek barátai vannak megfelelő helyeken, akkor minden van. Érdekes világot élünk. Minden tele van azzal, hogy de jó, milyen sok pénz megy a KKV-nak (Mikro-, kis-, és középvállalkozások), a 2014–2020-as keret kb. 45%-a.   HURRÁ!   Csak van egy apró gond: soha…..
Közéleti borzongások Jó modor 2015.06.12 14:39:31
      „– A zsidó aljas, piszkos egy népség – mondta a jelenleg kormányhivatalnokként dolgozó Sisák Imre, egykori pásztói polgármester, volt parlamenti képviselő, akinek egykori szavairól tett közzé videofelvételt a…..
Négy hónap telt el. Eleinte kelletlenek voltak a gyerekek. Otthon maradtak a barátok. Kaptak mobilt – lett Viber és Whatsup és Skype, lett napi kapcsolat. Pár hét után megjegyezte az egyik, hogy itt az utcán mindeki mosolyog. (Túlzás, csak azok, akikkel beszédbe elegyedik az…..
Ma volt szerencsém végigülni Dopeman perének első részét. A tárgyalás alatt végig nem sikerült teljes bizonyossággal eldöntenem, hogy vajon vannak-e a teremben kandi kamerák, vagy pedig ez az egész véresen komoly.     De nem arról szeretnék most beszélni, hogy mi fér bele…..
      Reggel másodszor adtam be gyermekemet a vonzó nevű, Byron Hill Road-on található általános iskolába. A búcsú közben elibénk pattant egy alacsony, indonéz karakterjegyekkel megáldott leányka. Csillogó fekete varkocs, széles arccsontok, alig 130 cm. – Are you…..
Az Origo híradása alapján bátran állítható, hogy ma Strasbourgban, az európai unió széles nyilvánossága előtt a magyar miniszterelnök mondott egy sor marhaságot. Sikerült például a következő, látványos logikai bukfencet is nyílt színen abszolválnia: „Nem láttam még olyan…..
Május 14-én 25 fontos javaslatot tett közzé a Független Diákparlament (FDP) (link). Aki még nem ismeri a Független Diákparlamentet annak érdemes megjegyeznie, hogy a meglévő formális képviselettel elégedetlen középiskolás fiatalok öntevékenyen választottak küldötteket tavaly…..
nezsu11 2015.05.28 18:41:29
@szekertabor: A poszt lelkes írója emígyen válaszol:
Az ifjak valóban meglehetősen rendetlenül vezetik a honlapjukat, és e hiányolt dokumentumok felrakását magam is hiányolom. Mivel azonban tudom, hogy ezek megvannak, a legjobb, amit tehetek, hogy továbbítom nekik ezt az igényt, mert nyilván nem az a helyes, ha én elkérem a dokumentumokat és itt vagy másutt közzéteszem, hanem az ha ők hozzák nyilvánosságra a saját dokumentumaikat.
           ‒ Halló! Tessék!         ‒ Szervusz! Talán emlékszel rám, még Kötcséről, Zoli vagyok.     ‒ Persze. Tudom, Te vagy, aki azt a vicces pohárköszöntőt mondtad a konyaknál a Nagyfőnökre… ‒ Igen én vagyok az. ‒ Csak azért ugrott be…..
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..
A Bíróság szerint az apró módosítással elhárulna a jogi akadály. Reggel robbant a hír: a hiánypótlás ellenére sem jegyzik be a Magyar Kétfarkú Kutyapártot, mert a bíróság szerint a szervezet „komolytalan”. A végzés szerint a „Kétfarkú Kutya” kifejezés…..
Csalódott vagyok. Nem is kicsit. És valószínűleg nem csak én vagyok ezzel.  Az adóügyi államtitkár (Kármán András) öntötte a jeges vizet a nyakunkba: "A végcél egy, a mostaninál sokkal egyszerűbb, átláthatóbb, tizenhat százalékos, egykulcsos szja-rendszer, amely a…..
nezsu11 2010.09.11 14:05:21
Általában csak olvasom a blogot, és a hozzászólásokat, ám most kiverte a biztosítékot az itt olvasott sok, a nyugdíjasokat elítélő, lenéző hozzászólás.
Az még egyetlen hozzászólónak sem jutott az eszébe, hogy a nyugdíjasok megszorítása helyett talán a pártok állami finanszírozást kellene eltörölni?
www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100412-partok-allami-tamogatasa-2010ben.html
Itt olvasom a következőket:
"A költségvetési törvény szerint 2010-re 2,511 milliárd közvetlen állami támogatás áll a pártok rendelkezésére, ez azt jelenti, hogy a júniustól decemberig terjedő időszakra (a teljes összeg hét tizenkettede) 1,464 milliárd forintot oszthatnak szét az első fordulóban 1 százaléknál magasabb listás eredményt elérő pártok között."
Ez miért nem szúrja senki szemét? Tudom, a többi kifizetendőhöz ez nem is tűnik soknak, ám nem értem, hogy miért kell bármely pártot az adóforintokból eltartani?
Másik. Az átlagnyugdíjat miért nem az átlagkeresetekkel hasonlítjuk össze? Az valamivel pontosabb képet adna, bár tudjuk, hogy 100 forint és 2 forint átlaga 51 forint, bár ez nem vigasztalja a 2 forint tulajdonosát.
Nyugdíjas vagyok (szinte jó nyugdíjjal 70 évesen, amelyből ugyan nem tudom fedezni a lakásrezsimet, bár hál'Istennek orvosra nem költök, ám a megélhetésemhez fenn kell tartanom a kényszervállalkozásomat, amelyből nyugdíjjárulékot és egészségügyi izét is fizetek), s közlöm mindenkivel, aki hülyének tekinti a nyugdíjasokat, hogy az elmúlt 20 év alatt soha nem szavaztam a szocikra (elég volt belőlük a 90-t megelőző bő 40 év), igaz a fideszre is csak egyszer.
nezsu11 2010.09.11 15:14:41
@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Azt hiszem, a nyugdíjasozó párt elfelejti, góhogy egyszer belőle is lehet nyugdíjas (ha megéri!)
nezsu11 2010.09.11 15:16:08