Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Angel_

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
_Angel_ 2010.11.30 12:13:43
@NS:
Pörfikt hát anyám éppen most vesztett el egy kalapos sajnossal:
18000 aranyat
~70-80 aranytallért
és
20 szintet
Mi az Is... fa... ez?
Ez azért azt hiszem már teljes káosz.

Továbbá azon játékosok, akik legalább egy hónapja nem is néztek a játékuk felé, azoknak meg tele vettették a kertjét uborkával, az a paraszt, aki meg törődik a kertjével, azt meg szopatják??
Hát menjenek a célszemélyek egy olyan helyre, ahol akkor jártak, mielőtt az első levegővételük megtörtént...
SMS fizetések Az elmúlt két napban azt vettük észre, hogy késlekedés volt az SMS fizetéseket lebonyolító partnerünk rendszere és a mi rendszerünk között. Ez azt jelenti, hogy elküldted az SMS-t, de csak 10-15 perc múlva kaptunk erről infót.…..
_Angel_ 2010.10.14 18:25:34
@Jezabel: nyugi én már lassan 1,5 órája aratok le 32 padlizsánt, ásom fel a 32 parcellát és vetek el 3 kukoricát. Sajnos... blablabla, de azon vagyunk hogy...blablabla.

JA és segítettem elvileg egyik ismerősnek a kút építésben...

Amúgy normál esetben 20-30 percet töltök a wiw-en...
Szóval tegnap még lehiggadtam, hogy este tízig kellett itt ülnöm, hogy learassak és újra veteményezzek, de az én idegeim is határosak, komolyan mondom ez nem szórakozás, hanem stressz!!! Hamarosan a játék felületemen több ér, mint a munkahelyemen és az utakon összevéve...
_Angel_ 2010.10.14 18:49:45
@Helcsi: Miért be tudsz lépni??? :DD
Szóval fel kell építeni, de kérhetsz segítséget a szomszédoktól is, már ha lesz aki be tud lépni...

Én mára feladtam, ami még talpon van növény, az rohadjon el... majd holnap kérem, hogy locsolják fel őket...

Lehet összeszedem a bátorságom és írok a fejlesztőknek egy olyan levelet, hogy nem lesz több gondom a betakarítással...

informatikus és titkárnő létemre vacakul esik, hogy az írásom betűi csak mp-kel később jelennek meg a szöveg dobozba, mint ahogyan azt beírom, mintha ez azt tükrözné, hogy nem a wiw-vel van a gond, vagy most meg a blog.hu szervere nem bírja a terhelést?
Kicsit furi, hogy a játék meg a hozzá kapcsolódó minden az húúúú, de fasza; csak a rendszer, meg a technika amin fut az a gyenge és szar. Kicsit már ... na de nem????
Sokat kapjuk azt a kritikát, hogy nem amíg nem stabil a rendszer, addig ne az újdonságokat fejlesszük, hanem a régi dolgokat javítsuk meg. A két dolog párhuzamosan is tud működni, nem javítjuk lassabban a hibák azért, mert újdonságok is bekerülnek a játékba.MalacokTudtad, hogy a…..