Regisztráció Blogot indítok
Adatok
editnagyi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy könnyű, nyári pitét ajánlok most a figyelmedbe, aminek egyszerűsége és natúr szépsége olyan magával ragadó, hogy amikor elkészül, csak megszeppenve álljuk körül és senki nem mer belevágni. A nyár színei köszönnek vissza ebben a pitében, a juhtúrós alap pedig egy könnyed ízvilágot teremt meg a…..
Fügés muffin Végül, de nem utolsó sorban: montenegrói sült krumpli, fűszeres, szezámmamgos kukoricadarában megforgatva, friss rozmaringgal és fokhagyma gerezdekkel ropogósra sütve. :)..
fáymiklós Úrilány bunkert keres 2017.11.10 07:59:18
Heltai Jenő naplóját olvasom, egy bő év, 1944-45 története, attól kezdve, hogy bejönnek a németek, addig, hogy "Major Tamás holnap idejön". Szörnyű, nincs nagyon mit szépíteni rajta, és nem is nagyon van szépítve, magának írta Heltai, aki puszta személyében képviseli vagy képviselhette volna az…..
       " Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök Yitzhak Rabin-érdemcsillaggal tüntette ki Bayer Blaustein Zsolt közírót, hebraistát, az izraeli-magyar barátság elmélyítése terén szerzett elévülhetetlen érdemeiért. (Budapest, 2017. július 18., kedd (OS)) "        Lovas Leibinger István rabbi…..
Mai Manó Ház Blog Kép-párok #53 2013.06.09 00:02:00
Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót mutatunk be, amelyeket neves fotóművészek készítettek hasonló témában vagy olyat amelyeken egymás munkáira reflektálnak.  Fotó: Edward Weston: Nude, 1925..
editnagyi 2014.03.19 16:35:45
     Reizinger Szilvia stílustanácsadó vagyok, a Sikerstílus alapítója, a Nőivonal Klub tanácsadója. A stílustanácsadás egy külön szakma, és nem ért mindenki hozzá (még ha azt is hiszi magáról), nem szégyen szakemberhez fordulni (még ha elsőre tartunk is tőle), és…..
Az egyik talán legismertebb szocio-dokumentarista kép Dorothea Lange felvétele a hivatalos képleírás szerint egy 32 éves, hétgyerekes anyáról, aki 25 évesen került Kaliforniába, ahol megözvegyülve, borsószedésből tartotta fenn magát és gyerekeit. A képhez, mint sok más híressé vált felvételhez…..
E blog történeteinek 8 danos főhőse, s egyben állandó szerzője jól megérdemelt őszi pihenőjét tölti Zalakaroson, ezért lépem be most helyette a magam bő 5 danjával - mondjuk úgy - szerkesztői minőségemben (és persze tisztelettudó gyermekként is, aki kisegíti agg atyját, ha…..