Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spaar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit is tanácsoltak annak idején a tapasztalt öregek a falusi bálba induló legényeknek? Fiam, várd meg, míg éjfélt üt az óra, és csak a végére érj a bálba. Mer' a sok táncba' leizzadt paraszttól addigra megundorodnak a finnyás leányok, és azonnal a frissen, illatosan…..
A Cartoon Network megkeresi a bennünk lakozó gyermeket, feltehetőleg azt, aki még nem találkozott pattanással. Tessék, lehet kis kozmetikust játszani!            (forrás: Cartoon Network) ..
Subba A hét képe: orrcsepp 2007.08.07 12:38:32
Angyali ábrázatú Aladár, tudjuk hogy a következő pillanatban kilőtted a nyelved, mint egy béka, és lecsaptál a csöppre. Esküvői fotónak nem rossz. ..
Szívszorító dokumentum Erdélyből: a videómegosztás jövőjéről elmélkednek egy széki udvarban. Mama a kerítés tetejéről érdemben beszól. ..
spaar 2007.08.07 12:16:00
Száz éves a mozgalom. Pár dolgot kiemelnénk az alább következő hírből: - 560 magyar fiatal multikulturális hangulatban - ügyességi és hagyománytisztelő feladatokkal, de szórakozva emlékezni - egyszerre ennyi magyar fiatal a rendszerváltás óta még nem volt külföldön - Makaó,…..