Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy naív lány

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb szenzációs ajánlat, csak a Homár olvasóinak, Eszter közbenjárásával, egy légiutaskísérővizsga-előkészítőre. Az sajnos nem derült ki személyesen sem, mire jó ez a papír, de legalább akkor is elverhet kétszázezret, ha nem tartozik videotékának:Gondoltam írok…..
egy naív lány 2010.09.11 00:15:48
Sziasztok!

Egy hiszékeny lány vagyok, aki már hónapok óta munkát keres és mikor megláttam a Hammersmith New Solution LTD hirdetését,(indenhol ott van, még a profession.hu-n is) hogy lágiutaskisérőt képzünk belőled, nem kell angol nyelvvizsga papír, gondoltam milyen jól hangzik, hát én is jelentkeztem. Behívtak abba a Semmelweis utcai irodába és ahogy már itt írták többen egy 50 év körüli fickó, elég érdekes stílussal (talpig feketében, piros csokornyakkendővel, hosszúkés keretű olvasó szeműveggel) hangos felszólaló beszéddel fogad. Bemutatkozni ténleg elfelejtett és a bókok után közölte hogy 130.000 ft a tandíj, és hogy értem tűzbe tenné a kezét, (fél órás beszélgetés után) mert belőlem lesz az egyik legjobb STEWARDESS ezt már most látja. Nettó 500.000 ft-os fizetést igért és hogy még én ennél is többre vihetem, mert repülő pilota is lehet belőlem.
A meggyőző képessége, magabiztossága biztos sokmindenkit levesz a lábáról, de mikor eljöttem már éreztem, hogy ez nem tisztességes cég. Ahogy utánna olvastam, meg is bizonyosodtam róla.

Azt sajnálom, hogy biztos vannak lányok akik bele esnek ebbe a hiszékeny hibába...én is majdnem áldozata lettem.

Én rákérdeztem hogy Budapest miért nem lehet bázishely? Nekem vőlegényem van és többször haza akarok jönni.
Azt felelte: mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy a lányok lelépnek, nem mennek vissza. Vajon miért? - kérdezem én?
Szerintem azért helyez másik országba, hogy ne vagy nehezen tudj haza jönni.
Mondta: hogy nem mondjam el a vőlegényemnek a 6 hét külföldi képzést, mert nem fog kiengedni,nem engedi hogy ebbe belemenjek, mert majd magához akar láncolni.

Mondta: mindenkinek azt mondjam majd, hogy singli vagyok.

Közöltem vele hogy a vőlegényemmel mindent megbeszélek és együtt döntünk mindenről, főleg egy ilyen döntésről is ami megváltoztathaja mindennapjaink, életünk és anyagi hátterünk.

Erre azt monda: egy ilyen idős hölgynek (23 vagyok)már önállóan kéne tudnia dönteni.
Egyedül kell meghoznom ezt a döntést, hogy akarok-e STEWARDESS lenni!?

Remélem sokat segítettem bektek.
Sziasztok!