Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiki szekely

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden a Fehérvár–Brassó Mol Liga-mérkőzésen Adorján József, a vendégek hátvédje szabálytalanul állította meg Hajós Rolandot, a Fehérvár EBEL-ben is bemutatkozó csatárát. A fiatal támadó keze eltört, agyrázkódása miatt két napig kórházban ápolták. Tovább után…..
Továbbra is hat pont előnnyel vezeti a Mol Liga-tabellát a HSC Csíkszereda. A székelyek a Ferencvárost győzték le viszonylag simán, a 7-2 hét góljából Jozef Hruby és Nagy László kettőt-kettőt vállalt. A Miskolc ma szabadnapos volt, így csak a Dab.Docler tarthatta úgy-ahogy a…..
Az UTE szakosztályvezetése a következő közlemény közlésére kérte blogunkat Csabai Gábor nyilatkozatával kapcsolatban, amely szerint a FTC jégkorongcsapata csütörtöktől a Megyeri úton edz és játszik: "Az UTE meglepetten értesült a hírről, miszerint megállapodás jött…..
"A 2010. 09. 10-i Steaua Rangers–FTC mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. A Mol Liga versenybírósága a mérkőzés 3 bajnoki pontját 0-5 gólaránnyal az FTC javára ítéli" – így szól Lévai József Mol Liga-versenybírósági elnök hétfőn hozott,…..
csiki szekely 2010.09.14 11:28:50
@razi: korrektek a meglátásaid. Sztem Magyarországon sem az elnök foglalkozik a "piti" dolgokkal. Ettől függetlenül a kommunikáció csapnivaló volt. A Steaua pedig megszokta, hogy a legtermészetesebb dolog, hogy az állam, a minisztériumok, a szövetség meg mindenki más neki elő kell készítse a sült galambot. Szerintem Tánczost is pont akkor értesítették a rolbások, hogy gond van mint a Steauat. "A szövetség technikai ügyekért felelős kollégái arról biztosítottak csütörtök este, hogy pénteken reggel lesz jég a bukaresti pályán, ezért a Steauát is erről tájékoztattuk." mondja ... Ha ez nem így lett volna valaki már nagyon kiabálna.
De vigye el a balhét, az ő beosztottjai ...
   Ma este játszotta második mérkőzését csapatunk a Mol Ligában. Azt mindenki tudta, hogy egy jelentősen átalakított és  megfiatalított együttes látogat hozzánk, de azt senki sem gondolta, hogy ekkora a különbség a két csapat között...   Három és fél…..
csiki szekely 2010.09.11 21:11:08
A Steaua jégcsarnokában nincs jég, ezért pénteken csonka fordulót játszanak a Mol Ligában. A meglehetős viharokkal indult bajnokság 2. fordulója következik. Három csapat is túrára indult, az FTC és az UTE Bukarestben, illetve Csíkszeredában váltotta volna egymást, a Brassó…..
csiki szekely 2010.09.10 22:22:36
@facsipesz: a tavaly Gyergyót kiutálták a "magyar" csapatok mert nem volt elég erős csapata. Ennek ellenére 17-et soha nem kapott az Sport Club-tól