Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BusMann

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
A Chris Martin vezette zenekar múlt héten mutatta be első dalát a készülő ötödik lemezről, amire máris megérkezett a plagizálás vádja. A gyanú szerint a Coldplay a Mystic 1990-ben futott Ritmo de la Noche dalát lopta el. Az Every Teardrop is a Waterfall és az említett dal…..
"Pálffy István KDNP-s képviselő nem kötné választói orrára, milyen állami megbízást kapott a neje. " szól a mai hír, és még hozzáteszik: "A politikus családtagja már nem közszereplő, magánügy, hol dolgozik, személyes adat, merre van a munkahelye", ezt…..
BusMann 2011.01.27 10:46:00
@Avatar: túlzásnak tartom. :) VoLk&StRoY írta tele empátiával, hogy vasárnap is szeret vásárolgatni, ezért emeltem ki őket. természetesen mindenkinek jár a vasárnap.
ha meg arról döntenének, hogy zárják be a te lakásod, akkor meg te visítanál.
BusMann 2011.01.27 11:47:35
@Brendel Mátyás: figyelj, "ennyi erővel" egy csomó marhaságot is be lehet vezetni, de itt nem erről van szó, hanem a vasárnapi munkaszünetről - amivel én egyetértek. szerintem te is látod benne a rációt, csak te pont nem értesz vele egyet.
és ez így rendjén is van.
a szabad ország nálam nem feltétlenül jelenti azt, hogy az állam teljesen kivonja magát az állampolgárok életéből.
Nihei Tsutomu páratlan tehetséggel és képzelőerővel megáldott mangaka (japán képregény-rajzoló). Ha őrült, megkapóan idegen, groteszk vízióit szemlélem, ahhoz hasonló nemes, elvarázsolt borzongás fog el, amit a mozgóképek világától eltekintve talán csak Lovecraft művei…..
Bár nem néztem utána, de a képregények történelme során a legtöbb ember valószínűleg a Judge Dredd képregényekben halt meg, és kétlem, hogy ez a rekord egyhamar veszélybe kerülne. A 2000AD írói sosem voltak szívbajosak, nem ijedtek meg a nagy számoktól és az őrült…..
BusMann 2010.09.10 21:00:03