Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norba

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Rossz PC JuniorokMinden további infó a blogon :)Új videón tegnap elkezdtem dolgozni, kis babrálás után a Fraps még mindig nem vesz fel hangot, de még próbálkozom. Ha más nincs, ezt is felveszem hang nélkül, annyira úgysem fontos ennél a játéknál. (brümm,brümmm)..
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Épp új bugparádét készültem blogra rakni, mikor megnéztem az e-mailem, és ezt kaptam. Megint csak azt tudom mondani, nagyon meglep Friedrich népszerűsége, de ha ti imádjátok, annak én csak örülök :) Szóval itt van "Pozor" videója egy alternatív SpongyaBob intró :D…..
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
Norba 2007.10.20 17:50:20
www.indavideo.hu/video/Fahrenheit_a_ps2-k_rossza
EZT HESSZELJÉTEK!!
AKKORA EGY SZÁNALOM EZ AZ EMBER!

A TELEPI QRWA ANNYÁT