Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phiađongtay

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen ma egy éve, hogy megérkeztünk Vietnámba, két bőrönddel. Na jó, eggyel, köszönhetően annak, hogy a Vietnam Airlines az enyémet kicsit elkeverte…:)Izgalmas dolog visszanézni, felidézni a megérkezést, az első benyomásokat és persze az elmúlt év csodáit. Ezekről…..
phiađongtay 2011.03.02 09:29:34
Dávidék nem kevés élmény begyűjtése után – melyek között voltak jobbak és kevésbé… -, szerdán délben értek vissza Saigonba. A munkáimat már nem tudtam átcsoportosítani, emiatt csak Tamás buszozott be a Ben Thanh-ra, és hármasban tettek egy nagyobb körsétát,…..
phiađongtay 2011.03.02 09:14:02
@Sun Flower:
De a mosolyotok?!
phiađongtay 2011.03.02 08:58:41
PhiaĐongTay Katarzis 2010.11.29 09:40:00
A Dalai Láma szerint ezt el kell olvasnod, hogy tudd működik-e, megmutatja-e a Te szemelyiségi tesztedet. Nagyon érdekes. Csak 4kérdés és a válaszok nagyon meglepőek lesznek. Ne csalj azzal, hogymegnézed előre a válaszokat. A tudat olyan, mint egy ejtőernyő, csak akkor működik jól,…..
PhiaĐongTay EĐĐA 2010.11.14 21:38:00
A gyertya szépen lángol, Nem fújja már a bántó szél. A viasztest elolvadt, Valahol új életre kél. A Föld már elengedte, Az égen egy csillag ragyog. Szelíden kérik Őt, S Ő játszik egy égi dallamot. Eggyé forrt kéz a húrral, És már egy új ütembe kezd. Lassúbb és csöndesen…..
Zene: Benedekfi  -A vietnami háború egy nő szemévelHuszonkét országban aratott sikert a napló,amelyből a forgatókönyv készül, három kitüntetést kapott, köztük a japán Fukuoka filmfesztivál első díját,ráadásul két magyar fiatalember szerezte a zenéjét.Dang Nhat…..
A magyar képzőművészek kiállítása vasárnapig tartott a saigoni Ifjúsági Házban, éppen a Notre Dame Katedrális mögötti utcában. Ebből az alkalomból vasárnap úgynevezett magyar napot tartottak reggel 9 órától.Nem először tapasztaljuk, hogy Vietnámban eleve nem öt-hathetes a…..
Kis késéssel tudok ismét jelentkezni.Indulásom előtti napon nem volt netünk, mert az építkezés közben elvágtak a közelünkben egy vezetéket. Aztán meg nem tudtam bedugni a laptopom vietnámi csatlakozóját Balázséknál a konnektorba. Végre, minden rendeződött. És jelentem,…..
phiađongtay 2010.09.12 15:51:33
Azt már előzetesen tudtuk, hogy Vung Tauban van egy sztupa Kőrösi Csoma Sándor emlékére, Tamás már 2007 óta kutatja az információkat ezzel kapcsolatban. Pár fotót is talált róla a neten, de a májusi itt tartózkodásunkkor nem sikerült megtalálnunk. A városban sajnos semmi nem…..
Megelőzendő a várható „És hogy megy a vietnámi nyelv?” típusú kérdéseket, hazaérkezésem előtt gyorsan most megválaszolom röviden és tömören: Sehogy.Mielőtt bármi külső körülményre fognám, el kell ismernem, hogy mi magunk sem vagyunk igazán szorgalmasak és…..
phiađongtay 2010.09.10 20:16:52