Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lApát-fül

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
lApát-fül 2010.09.10 20:58:00
@gyilkos fűegér:

"Véresszáj Index (vagy más néven Faszparasztsági Együttható): 3 tagú szorzat, ahol a tagok rendre:"

off:

A szigorlatom már nagyon rég volt, az "elemi" még régebben, de a szorzatnak nem tényezői vannak? :)
Az összeadásnál jönnek elő ezek a fránya tagok. Amúgy vigyáznék ezzel a szorzat dologgal, mert mi van, ha valamelyik tényezője véletlen éppen zérus? ;)

Azt meg tudja mondani valaki, hogy miért van itt annyi - témától teljesen eltérő - hozzászólás?
(van egy elméletem a gyakran látható nicknevekkel és "néhány kilobájtnyi" szemétdombon kapirgáló "kiskakassal" kapcsolatban, de mindenki örömére eltekintenék ennek közlésétől)

on:

Krizsó Szilvia kellemes színfoltja volt jópár évvel ezelőtti estéimnek, amikor még néztem a világító dobozt. Lehet, hogy gyakrabban kellett balra pislognia az elmúlt 8 évben, és ezért nem látta a most jobbról jövő taslit, de akkor is megpróbálta a látszatot fenntartani. Hogy nem mindig sikerült neki, az elképzelhető. Hogy nem minden témát tudott magáévá tenni, az is lehet, de hogy sok olyan ember lenne, aki nála jobban csinálná, az azért megkérdőjelezhető. (vitatkoznék azzal a hozzászólóval is, aki szerint nem szép a szóban forgó hölgy. Nyilván nem celeb lányka, de a szépségnek vannak más dimenzió is, amire a playboy médián felnövő generációk már lehet hogy kicsit érzéketlenebbek... vannak nők, akiktől nem a ruha gyullad fel, csak szimplán ionizálódik a levegő 10 méteres körzetben...;)

TWÁval és a stílusával sokszor nem értettem egyet, és le is szoktam a blogja megtekintéséről (most véletlenül itt ragadtam, mert érdekelt a téma); de nagyon egyet kell értsek vele Mészáros Antóniával és a rokonságával kapcsolatban, akiket amúgy nem igazán ismerek.
Nem hiszem, hogy az apjának bármi köze lenne bármihez, pláne nem, amikor a szakmai megítélés kerül szóba.
Ezt a témát nem kellene feszegetni, mert van néhány közeli ismerősöm Felcsúton és környékén, és ismerek olyanokat is, akik még a "főparancsnok" nagyapját is ismerték személyesen, és mesélgettek ezt-azt... Ha nagyon mélyre ásunk, sok csontváz kifordulhat még... inkább ne tegyük.

Hogy a világító doboz felügyeletének megszerzése mennyire fontos stratégiai kérdés OVnek, azt nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Azzal a hozzászólóval még nem tudok egyet érteni (5-10 év múlva talán, de én nem hiszek ebben), aki azt hiszi, hogy az internet kiváltotta volna a tv-t, mint alternatív média, és hogy sokan már nem nézik, vagy nem tekintik mérvadónak azt, ami ott elhangzik. Óriási tévedés.

Elhiszem, hogy a Facebookon szocializálódott 5 unokás nagyik igazán "korszerűen" gondolkodnak, OV pedig maradi és egy SMS-t sem tud elküldeni, ellenben tudja azt, hogy egy internetes blogban elejtett bejegyzés még ha a legteljesebb igazságot tartalmazza is, nem versenyezhet az agymosó láda teljesítményével.

A különbség nem a technológiából adódik, pusztán az emberi lustaságból. Az, hogy utánanézz az információ hitelességének, erőfeszítés. Bekapcsolni a dobozt, csak egy mozdulat. Arról akkor nem is beszéltünk, hogy ha tényleg utána akarsz nézni valaminek, akkor az interneten sok mindent találhatsz, pro és kontra egyaránt. Hogy melyik forrást fogadod el autentikusnak a témában, pontosan abba a kérdésköbe vezet, mint hogy ki irányítja a megadott TV csatornát és ott mivel "etetik" az étert/kábelt.