Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Samsung úgy döntött, hogy az Androiddal a fedélzeten buldózerként megy végig a mobilpiacon, valószínűleg az alábbi két lehetőséget vette számításba. Vagy feltalálja az állítható képernyőméretet, vagy minden lehetséges méretben előáll egy készülékkel. Az…..
 Újszilváson ma átadták Magyarország legnagyobb napkövető naperőművét. A 0.4 MW teljesítményű fotovoltaikus villamosenergia-termelő rendszere biztosítja majd a település összes önkormányzati létesítményének, valamint a közvilágítás energiaellátását. A helyi…..
A magyar televíziózás egyik legszerencsétlenebb címe díjra is esélyes névvel bíró TV2-reality, az ÖsszeEsküvők hamarosan elindul a rögös úton, és próbál való világos nézettséget összeszedni. A műsorban 12 nő verseng hat faszi kegyeiért, amit csak akkor nyernek el…..
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
 Átadták a Margit hidat 4 hónap késéssel - az autóforgalomnak. Azóta több helyen megszűntek a dugók, máshol új dugók képződtek de ami a legfontosabb (akármint is ír Bede) Budapest egyik legszebb hídjáról van szó amit kb. 16 hónap után visszaadtak a forgalomnak. Ezt a…..
Norbus 2010.11.18 15:34:27
@darthwalk: Köszi a linket.

Igaz, és egyetértek Veled, hogy sokkal nagyon beruházás, meg több embert is érint, de az Index azért legalább egyszer beszámolhatott volna róla, végül is egy teljesen új műtárgy, és egyetlen ilyen típusú beruházás a Tisza folyón.
Általában mindennap olvasom ezt az internetes újságot, de lehet, hogy ez is elkerülte a figyelmemet. Remélem azért átadásnál -amit is jócskán késik a vízállás miatt- beszámolnak majd róla.
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..